Forum Support

Shape 5
September 20, 2021, 08:17:47 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: How to reduce margin from breadcrumbs to first heading?  (Read 1217 times)
jeffj
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 43



« Reply #15 on: February 20, 2015, 06:58:36 PM »

Mike,

Yes, I have entered ">" into that breadcrumb module. I also tried "|" and "//" as well. Nothing works. The separator area is always blank. This worked fine on the previous S5 template I used for this site. I just thought there might be a bootstrap issue for this.

- jeff
Logged
mikenicoll
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 20162



WWW
« Reply #16 on: February 20, 2015, 07:05:59 PM »

Hello,

Maybe try checking what the font values are set as. I have seen issues occur when font values are set as "em" values instead of "px" values in bootstrap.
Logged

Mike Nicoll
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
jeffj
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 43



« Reply #17 on: February 20, 2015, 07:21:56 PM »

Hello,

Maybe try checking what the font values are set as. I have seen issues occur when font values are set as "em" values instead of "px" values in bootstrap.

Sorry for my ignorance, but where would I find the values in bootstrap?
Logged
mikenicoll
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 20162



WWW
« Reply #18 on: February 20, 2015, 07:28:34 PM »

Can you post a URL where you have set the back end values for the breadcrumb input to // please.
Logged

Mike Nicoll
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
jeffj
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 43



« Reply #19 on: February 20, 2015, 07:36:31 PM »

I haven't entered anything for bootstrap, other than the Vertex setting in the template admin area. I didn't edit any CSS for bootstrap. Everything has been pretty much default.

The only place I edited the breadcrumb separator text is in the Breadcrumb module in the module mgr. And there's no place for px or em.
Logged
jeffj
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 43



« Reply #20 on: February 20, 2015, 07:50:48 PM »

Here's the bootstrap section in Vertex...
Logged
mikenicoll
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 20162



WWW
« Reply #21 on: February 21, 2015, 07:54:42 PM »

Hello,

Please post a URL as requested.
Logged

Mike Nicoll
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
jeffj
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 43



« Reply #22 on: February 21, 2015, 09:22:44 PM »

http://go2japan.org/a2/blog
Logged
mikenicoll
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 20162



WWW
« Reply #23 on: February 21, 2015, 10:24:35 PM »

Hello,

Remove this from the Template.CSS file.

Code:
#s5_breadcrumb_wrap .divider {
     display: none;
}
Logged

Mike Nicoll
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
jeffj
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 43



« Reply #24 on: February 21, 2015, 10:35:46 PM »

In what line does it appear? I ran a search and that line of code did not appear.
Logged
mikenicoll
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 20162



WWW
« Reply #25 on: February 21, 2015, 11:11:01 PM »

470
Logged

Mike Nicoll
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
jeffj
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 43



« Reply #26 on: February 21, 2015, 11:13:10 PM »

Perfect! Thanks Mike!
Logged
mikenicoll
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 20162



WWW
« Reply #27 on: February 21, 2015, 11:38:35 PM »

No problem Smiley
Logged

Mike Nicoll
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Pages: 1 [2]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.