Forum Support

Shape 5
June 17, 2021, 12:34:39 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: CSS Compression  (Read 669 times)
abrill
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 41



« Reply #15 on: May 05, 2015, 08:25:42 PM »

Ok, I can turn them off, but I won't know when you are logged into the site to do this disable them.  Here is the list of plugins that didn't come with the quickstart package:
JEvents
Docman
JCE Editor
RSMonials
Simple Image Gallery Pro

EDIT- DO NOT POST THIS IN A PUBLIC BOARD!!

Thank you for you help!
« Last Edit: May 05, 2015, 08:47:29 PM by mikenicoll » Logged
mikenicoll
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 20162



WWW
« Reply #16 on: May 05, 2015, 08:56:06 PM »

Hello,

I don't want to disable all your content/plugins/extensions so what I did was install a fresh copy of the Site Shaper to my server. I then enabled CSS compression to test for any issues and everything seemed alright on my end. The issue is going to be one of the 3rd party extensions you have added causing issues when compressed into a single file. Some extensions require the files to be called separately from other ones to avoid issues.

I can debug further for you but you would have to remove/disable anything 3rd party that you have added not part of the Site Shaper. I can confirm after testing that the default files have no issues when compressed.
Logged

Mike Nicoll
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
abrill
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 41



« Reply #17 on: May 08, 2015, 11:27:56 AM »

Ok, I did a test install on the server removed all the plugins that didn't come with the quickstart and still having this issue.  domain/testfarm with same login info as I sent before
« Last Edit: May 08, 2015, 11:30:32 AM by abrill » Logged
mikenicoll
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 20162



WWW
« Reply #18 on: May 12, 2015, 01:02:24 AM »

Hello,

The credentials you sent me don't appear to allow access to the back end. Could you test and resend SU Access?

Regards,
« Last Edit: May 12, 2015, 01:51:59 AM by mikenicoll » Logged

Mike Nicoll
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
abrill
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 41



« Reply #19 on: May 27, 2015, 08:00:15 AM »

Ok, sent it to you.  Please try again!
Logged
mikenicoll
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 20162



WWW
« Reply #20 on: May 27, 2015, 10:45:29 PM »

Hello,

Thanks I have received your PM and will reply back as soon as possible.

Regards,
Logged

Mike Nicoll
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Pages: 1 [2]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.