Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline bpuschl
Free Member
Posts: 25
Posted on: March 23, 2015, 01:51:48 AM

Hi

I'm having problems showing the background images in custom 2 and custom 3 in the eventfull template

I traced the reason for this to be and missing style, which I cant figure out how to apply.

If I look at my code generated for my page it looks like this

Code:
<div class="s5_wandnletter_right_50" style="background:url(http://www.puschl.dk/images/webshop.jpg);background-size:cover;"></div>

If I look at the demo the code looks like this

Code:
<div class="s5_wandnletter_right_50" style="height: 324px; background: url(http://www.shape5.com/demo/eventfull/business/images/where.jpg) ;"></div>

The dealbreaker is the height. How do I apply that to my template?
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: March 23, 2015, 12:34:27 PM

Hello,

This is created from some JavaScript in the index.php file right under these positions.  There may be a module or something on your site interferring with this code.  Would you be able to post a URL of  your site so I can see whats going on first hand and if there are any JavaScript errors?

Thanks,

Logged

Offline bpuschl
Free Member
Posts: 25
Posted on: March 23, 2015, 01:15:40 PM

www.puschl.dk
Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: March 25, 2015, 10:44:19 PM

Hello,

Was this resolved? I see the image loaded from the Template Manager in that position but not sure if it was changed.
Logged

Offline bpuschl
Free Member
Posts: 25
Posted on: March 26, 2015, 01:08:30 AM

No, any news on how to solve this?

Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: March 26, 2015, 02:33:54 PM

Hello,

Would you be able to PM me FTP and Joomla login details?  I can't replicate this locally, not sure what is going on.

Thanks,
Logged

Offline frenky_14
Free Member
Posts: 9
Posted on: May 02, 2016, 01:32:59 AM

Hello bpuschl,

I've come across this same problem, the hyperlink to the image was inserted, but the image was not seen. I've compared my webpage with the siteshaper one, and it seems that the image to be published beside custom 2 and custom 3 positions need to be named "where.jpg" and "newsletter.jpg".
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.025 seconds with 22 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.