Forum Support

 
Advanced Search


New Posts
FAQs for Wordpress
If you have a question about Wordpress products please read through a list of our most commonly asked questions here.
[1]

Offline kirstykiwi
Free Member
Posts: 56
Posted on: March 23, 2015, 06:10:54 PM

The logo URL comes to a 'Not found' result, instead of taking me 'home'.  Firebug tells me that the logo URL is looking in the wrong place, but Firebug does not tell me the html filename where I can make the change.

Wordpress is installed in a subfolder, and this may be the problem.  Under settings, general -

WordPress Address (URL)    http://www.site.co.uk/subdirectory
Site Address (URL)  http://www.site.co.uk/

The URL link is going to the wordpress URL, and it needs the site.

Where can I change this?
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: March 24, 2015, 07:02:55 AM

If I'm understanding correctly, you're saying that you're using a subfolder install of WP and for some reason, instead of linking to the main site when you click the logo, it's going to the install folder?

On the "General" tab of the theme options, there is a place where you can enter your site URL, I suggest trying that.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.02 seconds with 22 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.