Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline Daniel Goldman
Free Member
Posts: 16
Posted on: January 31, 2009, 06:33:11 PM

Used the site shaper but then updated all VirtueMart files to 1.1.2. After this I carefully placed all the ETensity Virtuemart files back where they belong.

The problem I am having is this: The "Ask A Question ABout This Product" button works, but after the form is filled out, it redirects to an empty page.

you can try it out if you wish at http://whiskerstudio.com

Any help would be appreciated.

Thanks
Logged

Offline Daniel Goldman
Free Member
Posts: 16
Posted on: January 31, 2009, 07:44:52 PM

In the meantime I have stopped the use of the outer template. I suspect I am missing some kind of Virtuemart output container in the outer template. If someone could provide this I would be much obliged.
Logged

Offline Daniel Goldman
Free Member
Posts: 16
Posted on: January 31, 2009, 07:56:51 PM

Actually. I fixed it. Adding the following code to the end of the div#s5_mailcolumn_wrap (before it closes) worked:

Code:
        <div id="s5_mainbody">
<jdoc:include type="message" />
<jdoc:include type="component" />
</div>
Logged

Offline Daniela Lehle
Free Member
Posts: 19
Posted on: October 13, 2010, 09:18:26 AM

Thanks for the advise. But where do I have to change the code you?ve mentioned? In which file? I have the same problem.
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: October 13, 2010, 01:24:11 PM

Its in the index.php file

templates/etensity/index.php
Logged

Offline Daniela Lehle
Free Member
Posts: 19
Posted on: October 14, 2010, 03:53:32 AM

Thanks. But I?ve already tried this. You can see the text "Your mail has been send" but without the menue modules on the left and the background of the content area is black instead of white. I?ve tried it on the website of Daniel Goldman who posted the solution and there it works fine. Have a lokk at the picture.

Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: October 14, 2010, 12:46:37 PM

Due to the dual templates by default the contact form sends you to the homepage which of course doesn't have the Joomla main body output.  So you just need to put the main body output in the template that you are using for your homepage
Logged

Offline Daniela Lehle
Free Member
Posts: 19
Posted on: October 15, 2010, 02:46:46 AM

Ok, we?re getting closer to the solution. Smiley I?ve copied the whole code of the section "Main Body Output" from the inner template to the template of the homepage. But now there are still problems with the stylesheet I think. Have a look.
Logged

Offline Daniela Lehle
Free Member
Posts: 19
Posted on: October 15, 2010, 02:55:10 AM

For now I?ve solved the problem in another way. I?ve set the inner template as default, assigned the Imagefader only with homepage on the "user1" position and unassigned all modules from homepage. So the look is nearly the same, but with white background instead of black. For me this could be a solution, but for other people it would be interesting, how to solve the conflict. Cause its an shop template, so it should be suitable for shops. Wink

But anyway, thanks for this brilliant support! Smiley
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.03 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.