Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline bgordon
Free Member
Posts: 23
Posted on: March 26, 2015, 06:44:46 AM

I am using the helion template and have recently be getting a blank page that says "Invalid Token" after trying to login from the frontend. I've read hundreds of threads about the problem but have not been able to figure anything out. I am really stumped on this and am hopeful that you could take a look.


http://mjvalve.flattopdesigns.com

joomla version 3.4.1

Any help would be greatly appreciated.
Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: March 26, 2015, 02:07:40 PM

Hello,

Nothing in our Template would handle or interact with site tokens. You would want to contact Joomla or your web host for assistance regarding that type of issue.
Logged

Offline bgordon
Free Member
Posts: 23
Posted on: March 26, 2015, 06:56:52 PM

Thanks for the response.

I finally tracked down the problem. It was a bad extension. Once I uninstalled the module the token error on login went away.
Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: April 05, 2015, 03:47:00 PM

Glad you got it sorted Smiley

Let us know if you have any further questions!
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.018 seconds with 22 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.