Forum Support

 
Advanced Search


[1] 2 3 4

Offline adadeacon
Free Member
Posts: 50
Posted on: April 07, 2015, 03:20:07 AM

Good day

I would like to replace these two images with my own.

Please find attached the images I would like to replace with my own


<div class="s5_wandnletter_right_50" style="background: url(&quot;http://thegapyear.co.za/images/where.jpg&quot;) repeat scroll 0% 0% / cover  transparent; height: 348px;">   


Regards
Eduan
Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: April 07, 2015, 03:21:28 PM

Hello,

You can either overwrite your own image with the same name for the image path; example:

http://thegapyear.co.za/images/newsletter.jpg

Or you can edit the Custom HTML module markup to point it to a new image path on your server such as:

http://thegapyear.co.za/images/mynewimage.jpg

Either way will work to modify the images. If you use Firebug and hover over the images it will tell you the image source on the server.
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: April 07, 2015, 06:54:39 PM

Hello,

In addition to what Mike suggested you can also go into the Vertex admin area go to "theme specific" options and under here you can see that place where you can enter the images you desire to show in these 2 locations.

You can see an example of this in the screenshot here at the top of this page:
http://www.shape5.com/demo/eventfull/business/index.php/features-mainmenu-47/template-specific-features

Regards,
Logged

Offline joomladaze
Free Member
Posts: 197
Posted on: April 09, 2015, 03:11:30 PM

I have a similar issue.

I uploaded new images and made the image file name changes in the template manager under the theme specific tab.

I changed the module position of the "Where" and "Newsletter" modules so they appear only on the "About" page instead of the "Home" page.

The modules are showing up, but the images are not. The space is reserved for the images, but its just showing the background color.

How can I get these images to show on the about page? Or is this only set up to work on the home page?

Screen shot attached.

Thanks in advance.
Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: April 09, 2015, 08:01:47 PM

Hello,

Use a full URL path for the images instead of a sub path. This would look something like http://www.yoursite.com/images/yourimage.jpg rather than /images/yourimage.jpg
Logged

Offline joomladaze
Free Member
Posts: 197

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW

Offline joomladaze
Free Member
Posts: 197
Posted on: April 09, 2015, 08:33:22 PM

I'm an idiot. I don't know what I'm doing wrong. I tried using the full url's:

http://www.alebriated.com/images/beautiful-portland.jpg
http://www.alebriated.com/images/based-in-portland-oregon.jpg

Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: April 09, 2015, 08:55:59 PM

Hello,

You have an open element on that page somewhere in the source. I disabled your component and put back the default image paths, both of which aren't loading. If you scroll down the page on the left hand side you will notice a white "," which indicates something HTML wise is breaking the rest of the page layout. Something such as a missing > can cause an entire page layout to break and since this area uses floats that is probably the cause.
Logged

Offline joomladaze
Free Member
Posts: 197
Posted on: April 09, 2015, 09:04:11 PM

OK. I'm just gonna use a simple article with text and photo on this page. Thanks.
Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: April 09, 2015, 09:11:14 PM

NP Smiley

You may want to find out where that open element is though, it can cause issues on other pages if its in the index.php for example.
Logged

Offline joomladaze
Free Member
Posts: 197
Posted on: April 09, 2015, 09:23:07 PM

OK. Not sure what could have caused that. Are you still seeing it?
Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: April 09, 2015, 09:33:15 PM

seems fine now
Logged

Offline joomladaze
Free Member
Posts: 197
Posted on: April 09, 2015, 09:34:31 PM

OK. Must have been something with those modules "where" and "newsletter" or the images.

I'll find another way to incorporate the map and newsletter.
Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: April 09, 2015, 09:48:19 PM

Alright,

Let me know if you need anything else.
Logged
[1] 2 3 4

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.034 seconds with 22 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.