Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline Gutshot
Free Member
Posts: 489
Posted on: May 23, 2015, 01:24:09 AM

I can't get it to work, in the normal Joomla contact form..  I see the words 'Captscha, below but nothing to enter code or click 'I am no Robot'
On all other templates/sites is working correct.
Joomla version 3.4.1

Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: May 23, 2015, 04:19:18 PM

Hello,

If you swap templates to anything else you are able to see Captcha without any other changes? What is the URL where Captcha doesn't appear?
Logged

Offline Gutshot
Free Member
Posts: 489
Posted on: May 24, 2015, 12:10:32 AM

Hi Mike,

It seems that version 1 is working, version 2 mess up my contact page.

I don't want to change to much now, the site is finished and gone live.

Looking at other forums there are more issues related to this. Joomla 3.4.1 bug ? 

Also on board of my ship now with instable internet so not gonna mess much now in the files. I can't upload the Back-up from here in case I need to.
Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: May 25, 2015, 08:00:30 PM

Alright,

I would need to see it live to get a better idea whats going on. When you get off your ship let me know and I will take a look.

Regards,
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.018 seconds with 22 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.