Forum Support

Shape 5
September 19, 2021, 05:34:37 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Module must publish in very last module position loaded  (Read 385 times)
mcmaddcatt
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 137



WWW
« on: December 12, 2007, 06:03:13 AM »

sh404sef comes with a module that generates keywords. This must be published in the very last module position loaded in the template. I have tried several positions but do not seem to be able to get the module to work.

I would appreciate if anybody could identify the last module position that is loaded for me so I can make sure I am doing things right.

Thanks in advance.

Jos
Logged

Jos
www.BudgetLax.nl
Lacrosse Gear to fit your Budget!
jonahh
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 23789



WWW
« Reply #1 on: December 12, 2007, 01:01:02 PM »

Jos,

This should be the "footer" position.
Logged

Jonah Hall
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
mcmaddcatt
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 137



WWW
« Reply #2 on: December 12, 2007, 01:17:30 PM »

I tried publishing it there but it gives me a blank page again. I have google analytics module publshed there too. That works fine even though I have another module published there with my address details.

I checked by changing templates. I used to have solarflare before and I know the last position in that is debug. It does not work there either.

I will no longer bug you on this. Thanks for the help.

Jos
Logged

Jos
www.BudgetLax.nl
Lacrosse Gear to fit your Budget!
jonahh
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 23789



WWW
« Reply #3 on: December 12, 2007, 07:02:27 PM »

Huh, thats odd.  You should post on the component creator's website, they should be able to help you out.  Apparently Yannick who runs the official support forum, is great with support.

Regards,
Logged

Jonah Hall
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
mcmaddcatt
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 137



WWW
« Reply #4 on: December 13, 2007, 06:17:28 AM »

Thanks Jonahh,

I did put a request in on the SH404SEF website. Yannick has been very helpfull in the past. Unfortunately this problem does not seem to have a high priority with him. At least I have now been able to isolate the problem in the module itself and not in the template.

Jos
Logged

Jos
www.BudgetLax.nl
Lacrosse Gear to fit your Budget!
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.