Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline rortega
Free Member
Posts: 25
Posted on: September 08, 2015, 03:04:34 PM

I downloaded the Callie Rush - Template - Current.
I used the extension manager to try to download the file. Error: There is already a template using the named directory: install. Are you trying to install the same template again..

I need instructions on how to override the existing 2.5 template with the new 3.0 version. i am assuming i will need FTP instructions....
Please advise.
Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: September 08, 2015, 10:28:53 PM

Hello,

You would want to completely remove the Template via the Extension Manager. After doing so check in the /templates folder on the server to ensure no files were left behind. After that is done you can reinstall the 3.X version of the Template for your CMS.

Regards,
Logged

Offline rortega
Free Member
Posts: 25
Posted on: September 14, 2015, 05:57:43 PM

Deleted the callie rush template.

Following files remained..
1. Register - Module
2. S5 Accordion - Module
3. S5 Box - Module
4. S5 Frontpage display -  Module
5. S5 Vertical - Module
6. S5 Live Search - Module
7. (system) S5 Flex menu - Plug in

Do i remove these files too?
Please advise.
Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: September 14, 2015, 11:53:31 PM

Hello,

You would want to update any modules to their latest versions.
Logged

Offline rortega
Free Member
Posts: 25
Posted on: September 15, 2015, 10:24:37 AM

Removed the modules.
updated the callie rush template new version.

the modules that i removed did not update, they are not listed in the extension manager - manage list.

Please advise.
Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: September 15, 2015, 11:33:07 AM

Hello,

You need to reinstall any modules to their latest versions. Get the latest versions off their respective sites or download areas.

Regards,
Logged

Offline rortega
Free Member
Posts: 25
Posted on: September 17, 2015, 10:53:08 AM

Mike,
I did update Callie Rush template and modules to the current versions...
Cloudaccess support suggested i contact Shape 5 on this issue.
Please advise.

screenshot attached.

Hello Robert,

I have managed to make changes under the config file and made your site live. The site was giving 1054 error. Screenshot: http://screencast.com/t/DNxLFWoT8khh
We investigated further and found that the issue was causing due to the template 'Callie rush' of Shape 5 - I changed the default template to protostar and the site started loading. You can contact the developer of the template and provide them the screenshot and ask for assistance in resolving this error. The backend is still giving lot of errors - looks like the update did not worked correctly.

I would suggest you to restore the site with the backup you took and upgrade again. Here is the link where you can follow the instructions on how to upgrade the site step by step: http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=710&t=793171
I believe this will be very helpful in upgrading your site.

Hope this information helps. We are here to help so feel free to update the ticket in case you need assistance from us.

Regards,
Larisa Patel | Joomla & WordPress Support Engineer

If you feel this ticket is solved, no reply is needed. This ticket will automatically close after 72 hours.
To learn how to get the most out of our support system visit http://cloudaccess.net/support
 
----------------------------------------------
Ticket ID: 724427
Subject: Upgrade Joomla 2.5 to Joomla 3.0
Status: Answered
Ticket URL: https://ccp.cloudaccess.net/viewticket.php?tid=724427&c=XSa1RDCN

Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: September 17, 2015, 12:59:47 PM

Hello,

The Template wouldn't generate a 1054 error but if you PM me back end Super User and FTP access I can take a look.

Regards,
Logged

Offline rortega
Free Member
Posts: 25
Posted on: September 17, 2015, 01:27:51 PM

Control Panel:<Global Config.<Permission settings<Super user<Super admin< allowed is set.
Is this correct?

Where would the set up the FTP access?
Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: September 20, 2015, 11:55:45 PM

Hello,

Super User access means a login to the /administration portion of the site with a Super User account. FTP Access you can get the details to login through your host or Cpanel would work as well.

Regards,

Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.024 seconds with 23 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.