Forum Support

Shape 5
May 16, 2021, 02:04:07 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: error: Warning: Illegal offset type in isset or empty in...  (Read 878 times)
kirstykiwi
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 56



« on: July 29, 2015, 07:27:44 PM »

My tabshow stopped working after I updated vertex, only showing the first tab.  So I updated the Tab Show plugin then I got this error:

 Warning: Illegal offset type in isset or empty in /homepages/19/d462283559/htdocs/onlinelasertraining/wp-includes/pomo/translations.php on line 85

So I rolled back to the previous version, that doesnt scroll.

What can I do to get this working?  I am using the Limelight template.

Thanks
Logged
Tristan Rineer
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 3858

Gravatar


« Reply #1 on: August 07, 2015, 08:31:17 AM »

Sorry about the delayed response - for some reason I didn't get the notification about your post.

Can you provide a link to your site?  I need to be able to see what's happening before I can even begin to make a guess at what's causing the problem.
Logged

Tristan Rineer
------------
Shape 5 Team



- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
kirstykiwi
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 56



« Reply #2 on: August 07, 2015, 05:06:24 PM »

Ah yes... http://www.onlinelasertraining.co.uk/

The bit that isn't working is the 'introduction video' tab.

Thanks
Logged
Tristan Rineer
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 3858

Gravatar


« Reply #3 on: August 08, 2015, 03:31:00 PM »

This may actually be caused by a script error in the responsive menu; there was an update to the Vertex Upgrade Patch a day or two ago that has fixed the error that may be causing the problem.
Logged

Tristan Rineer
------------
Shape 5 Team



- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
kirstykiwi
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 56



« Reply #4 on: August 16, 2015, 06:56:44 PM »

I have upgraded vertex, problem remains.  if I change the Widget Shape5 Tabshow setting of 'choose your javascript library' to S5 effects Javascript, the widget doesn't load at all.

What else can I try?

Thanks
Kirsty
Logged
Tristan Rineer
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 3858

Gravatar


« Reply #5 on: August 17, 2015, 08:28:12 AM »

It appears that using the S5 Box "Login" position without using the "Register" position may have confused the script.

If all you're going to have is the link to the login page, I recommend removing all widgets from the Login and Register positions, and just using the custom Login/Register URLs option at the bottom of the "General" tab in the theme options.
Logged

Tristan Rineer
------------
Shape 5 Team



- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.