Forum Support

Shape 5
September 23, 2021, 12:37:17 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Menu on Corpway  (Read 201 times)
ericag
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 10



« on: August 13, 2015, 12:01:28 PM »

Hi. I am using the Corpway template for my site and experiencing problems creating menu items. Please see here: com.comclearsatellite.com. All of the menu items i created are running internal server errors.  Your help is appreciated.
Logged
mikenicoll
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 20162



WWW
« Reply #1 on: August 14, 2015, 12:42:35 AM »

Hello,

The Template does not control this. That would be due to your server and Joomla's SEF URL settings in the Global Configuration and .htaccess file. You would need to contact your web host for assistance with that.

Regards,
Logged

Mike Nicoll
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
ericag
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 10



« Reply #2 on: August 14, 2015, 12:10:46 PM »

the error log references  a missing file, defined.php in the includes folder. Have you seen an error like this?



20150810T132300: comclearsatellite.com/index.php
PHP Warning:  require_once(/hermes/walnaweb01a/b1054/moo.comclearcom/includes/defines.php): failed to open stream: No such file or directory in /hermes/walnaweb01a/b1054/moo.comclearcom/index.php on line 28
PHP Fatal error:  require_once(): Failed opening required '/hermes/walnaweb01a/b1054/moo.comclearcom/includes/defines.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php-5.3.29-amd64/lib/php') in /hermes/walnaweb01a/b1054/moo.comclearcom/index.php on line 28
Logged
mikenicoll
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 20162



WWW
« Reply #3 on: August 14, 2015, 04:49:58 PM »

Hello,

None of our files would generate that error. Our files are just style sheets to change the look of the front end.

I would suggest reinstalling Joomla and the Template in case something got corrupted during the initial install.
Logged

Mike Nicoll
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.