Forum Support

Shape 5
October 20, 2021, 08:14:10 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Site shaper install  (Read 846 times)
debjy
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 19



« on: August 16, 2015, 04:48:48 AM »

Hi installed on a site that had had another siteshaper install on it.
I reran the import data after ftp all files up...
I notice there is not shape 5 plugin manager and the site is not loading as per demo?

http://stevetorpy.com.au/stes/
Logged
debjy
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 19



« Reply #1 on: August 16, 2015, 04:51:21 AM »

I also ran the sampledata importer twice and not that i could not find it in the new sites theme files?
Old theme was swapps
New theme is incline

Thankyou
Logged
Tristan Rineer
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 3858

Gravatar


« Reply #2 on: August 17, 2015, 07:57:36 AM »

I have just re-uploaded the Incline shaper with a minor adjustment to the way the sample data injector works; please overwrite your site with the new shaper and try again.
Logged

Tristan Rineer
------------
Shape 5 Team



- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
debjy
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 19



« Reply #3 on: August 18, 2015, 05:34:00 AM »

I have just re-uploaded the Incline shaper with a minor adjustment to the way the sample data injector works; please overwrite your site with the new shaper and try again.

Hi Tristan,
Uploaded new files
reran plugin nothing? After uploading it did want to do a WP update.
Did WP update and then reran plugin.
This time I got the update db message.
After I refreshed site and still same screen?
Thanks
Ben
Logged
Tristan Rineer
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 3858

Gravatar


« Reply #4 on: August 18, 2015, 11:27:53 AM »

The plugin needs to run before updating WP.

If you can PM me FTP and WP login details for your site, I'll take a look tomorrow and see if I can get the shaper installed correctly for you.  You'll need to give permission to wipe out the existing files and content though, as I'll be essentially doing a fresh install of the shaper.
Logged

Tristan Rineer
------------
Shape 5 Team



- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Tristan Rineer
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 3858

Gravatar


« Reply #5 on: August 19, 2015, 11:45:03 AM »

Thanks for PMing the FTP information.  The shaper has been re-installed on your site and seems to be functioning fine.  You will need to visit the Settings->Permalinks admin area & hit "Save" to refresh the .htaccess before your menu items will work correctly.  I would have done it for you, but you didn't include WP login information with your PM.

Logged

Tristan Rineer
------------
Shape 5 Team



- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
debjy
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 19



« Reply #6 on: August 20, 2015, 06:47:26 AM »

Thanks Tristian!
What happened to the shape5 plugin menu item?
Do you not use this any more?
Regards
Ben

Thanks for PMing the FTP information.  The shaper has been re-installed on your site and seems to be functioning fine.  You will need to visit the Settings->Permalinks admin area & hit "Save" to refresh the .htaccess before your menu items will work correctly.  I would have done it for you, but you didn't include WP login information with your PM.


Logged
Tristan Rineer
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 3858

Gravatar


« Reply #7 on: August 20, 2015, 07:57:16 AM »

That menu item was created by the old version of S5 Box.  The new version keeps all its settings in a placeable widget; this way you can have different settings for different pages if desired.
Logged

Tristan Rineer
------------
Shape 5 Team



- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.