Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline clarkargus
Free Member
Posts: 19
Posted on: July 28, 2015, 04:55:17 PM

Hello.  We have an S5 Accordianmenu that is not opening and closing.

The module displays an assigned menu, but only the top level.

We have checked the obvious stuff in the module settings. All appears well there.

It was working prior to an migration from Joomla 2.5 (final) to 3.4.3 stable.

The template it is used with is Corporate Response, which is, for the most part working, except that it dies when a core "Feed Display" module is assigned to a page position (page goes blank, see other post).

S5 Accordian Menu was cleanly uninstalled and reinstalled with the latest version from your website (7/28/15). I made sure there was no cruft left in the modules folder after uninstall.

CentOS 7.1, PHP 5.4.16, MySQL 5.6.25, Apache 2 running with FPM.

I vaguely suspect JQuery library conflicts.

Perhaps you can help us? Thanks.
« Last Edit: July 28, 2015, 04:59:47 PM by clarkargus »
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: July 29, 2015, 12:09:45 PM

Hello,

Would you be able to post a URL where this is occurring so I can take a first hand look?

Thanks,
Logged

Offline clarkargus
Free Member
Posts: 19
Posted on: July 30, 2015, 09:16:37 AM

I had posted you a URL yesterday, but did not see a response.

Today our server is down for maintenance and not available.

Is there a way I can PM you access information so that when it is back up you can take a look, but I do not have to post credentials publically?
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: July 30, 2015, 11:16:44 AM

Yes you can PM me just click my name and send it that way or click the little chat icon under "moderator" and you can send me a PM.

Thanks,
Logged

Offline clarkargus
Free Member
Posts: 19
Posted on: July 30, 2015, 04:28:44 PM

Hi. I sent you a PM earlier today with credentials.

Just now I disable literally every 3rd party component, module, and plugin, except for S5 Corporate Response, S5 Accordian Menu, and S5 Google Map.

Still no accordion in the left menu as there was prior to migration.

Logged

Offline clarkargus
Free Member
Posts: 19
Posted on: August 03, 2015, 07:39:51 AM

No suggestions as to what could be wrong?   Any help or suggestions for troubleshooting will be greatly appreciated.
Logged

Offline clarkargus
Free Member
Posts: 19
Posted on: August 03, 2015, 08:31:24 AM

With the JavaScript console open, when I click any top level menu item (top level is all that shows) I get:

Uncaught ReferenceError: s5_responsive_layout is not defined

I do not know if this could be related or not.

Logged

Offline clarkargus
Free Member
Posts: 19
Posted on: August 03, 2015, 08:57:46 AM

Perhaps the Accordionmenu not opening and closing is somehow related to an issue with Corporate Response in Joomla 3.   
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: August 03, 2015, 10:14:53 AM

I'm not sure, I did take a look but would you also be able to PM me FTP login details so I can further examine this?

Thanks
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.021 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.