Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline yans
Free Member
Posts: 133
Posted on: December 23, 2015, 08:43:49 AM

Hi
I create a gallery using code from another (older shape 5 template) look picture "css"
is that right code for this template?
the Id="mb1" is correct? look Picture if note can you guide me? also the classes is correct?

I am asking because in picture "tabs" you can see that tabs is not looking the same in all states (round corners and square corners) i want to be the same and also to instruct me how to change colors for tabs
also in the link i am giving you you can see that

Link: http://www.taekwondoetu.org/etu-multimedia/photo-gallery

Or maybe you can tell me if you have a plugin for a nice gallery?

Thanks in Advance
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: December 23, 2015, 02:11:11 PM

Hello,

Its semi correct but you just have some issues with it not showing because of the following:

1. In the first attached image notice when I hover the highlight shows where the "zoom" text is. But notice you can't even see the text this is because of the DIV you placed it in. Its hidden because the DIV is "<div class="s5_is_css_hidden">".  What you need to do is place the zoom like right above or below your images.

2. The images aren't showing because the URL to them is incorrect. Notice from the second image I attached that it says failed to load URL. Once the path to the images is fixed they will then show too.
Logged

Offline yans
Free Member
Posts: 133
Posted on: December 24, 2015, 01:54:55 AM

Good Morning and Happy Holidays
The paths was wrong the time you check because we decide to change all the photos Wink

The zoom when i hover looks ok but something is wrong with the way it looks (No Round corners l think?)
also look the tabs of the gallery the left is square the other round Look Picture

P.S. I didnt change the code yet
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: December 24, 2015, 01:08:48 PM

Merry Christmas to you!

Oh ok Smiley

I do see the zoom button cut off at the bottom. To fix this just add the following code to the bottom of your custom.css file:

Code:
.s5_is_css_7 .s5_is_css_hidden {
    line-height: 12px !important;}
Logged

Offline yans
Free Member
Posts: 133
Posted on: December 24, 2015, 01:16:36 PM

Merry Xmas

Ok Zoom Is Fixed
what about The Tabs??
also what css controls the colors for tabs?
« Last Edit: December 28, 2015, 08:36:45 AM by yans »
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: December 28, 2015, 02:14:03 PM

You can add the below class to the list of IDs and Classes located here:

Code:
.s5_tab_show_slide_button_inactive

Template.css file at line 1308

The CSS color is set here in s5_tab_show.css line 78:

Code:
.s5_tab_show_slide_button_inactive {
    background: #606060 none repeat scroll 0 0;
    color: #ffffff;
    cursor: pointer;
    float: left;
    font-size: 0.9em;
    line-height: 150%;
    margin-right: 5px;
    padding: 8px 12px;
}

And here in s5_tab_show.css line 65:

Code:
.s5_tab_show_slide_button_active {
    background: #292929 none repeat scroll 0 0;
    color: #ffffff;
    cursor: pointer;
    float: left;
    font-size: 0.9em;
    line-height: 150%;
    margin-right: 5px;
    padding: 8px 12px;
}
Logged

Offline yans
Free Member
Posts: 133
Posted on: December 30, 2015, 01:09:05 AM

Hi and Have a nice day
Ok with colors i got it!

 but this
You can add the below class to the list of IDs and Classes located here:
.s5_tab_show_slide_button_inactive
 I dont get it at all
where to add this class?

I Just want to fix the tabs appearance
(active and idle to be same no square)

thanks
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: December 30, 2015, 01:49:57 PM

Oh ok to do so just add this to the list here below at template.css at line 1308:

Code:
.social_icon, .s5_pricetable_column .price, #s5_is_leftarrow, #s5_is_rightarrow, .s5_testimonials, .jdGallery a.right, .jdGallery a.left, .s5_tab_show_slide_button_active, .s5_agenda li.left .dot, .s5_agenda li.right .dot, a.s5_scrolltotop, .button, .readon, p.readmore a, a.k2ReadMore, .userItemReadMore, div.catItemCommentsLink, .userItemCommentsLink, a.readmore-link, a.comments-link, div.itemCommentsForm form input#submitCommentButton, #s5_register, p.readmore a, a.readon, #myGallery a.readon, #s5_login:hover, .rslides_nav.prev:hover, .rslides_nav.next:hover, #cboxLoadedContent .button, #s5box_register_inner .button, button.button, p.readmore a.btn, a.button, #s5_component_wrap .pagenav a, .ion-ios-play.sized, .s5_is_slide_css a.btn, .s5_agenda .overlay_hover_outer, .s5_agenda .overlay_hover_inner, .button, .readon, p.readmore a, .btn, #cboxLoadedContent button {
    border-radius: 100px !important;
}
Logged

Offline yans
Free Member
Posts: 133
Posted on: December 31, 2015, 08:58:20 AM

Hi
This rule is already there and affects the active state (Round corners)
i want the square inactive to be also with round corners what is the css for that?
Regards
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: December 31, 2015, 02:00:18 PM

Yes but you asked where to add ".s5_tab_show_slide_button_inactive" and that's where you add it.
Logged

Offline yans
Free Member
Posts: 133
Posted on: January 01, 2016, 03:59:51 AM

Hi Happy New Year
Thanks A lot Wink
Regards
« Last Edit: January 01, 2016, 04:06:04 AM by yans »
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: January 01, 2016, 01:31:16 PM

Thanks same to you!
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.026 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.