Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline nexphayz
Free Member
Posts: 63

I am working on a site which needs to go live A.S.A.P and all of a sudden the site is gone blank event the source codes are not displaying. After a couple of try solving an image gallery issues using the sigplus modules (locating the root of where images are stored which was coming up with errors). With that problem popping up I thought Huh It might be a php error display issues, so went to turn the display_errors from off to on. On php.ini and it?s still not working.

More details:

when you go into Extensions/ Templates, the template is disappear living these text

Eventfull Details and Files
Preview
and when you click on Eventfull Details and Files you get the following message:

Error
The template folder is not writable. Some features may not work.
Template folder not found. (but the folder and everything is there on the server)

and when you go into Extensions/ Styles and click on eventfull you get the following message:

An error has occurred.
500 Error loading form file
Return to Control Panel

Desperate Jimmy.
« Last Edit: January 20, 2016, 02:47:02 AM by nexphayz »
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW

Hello,

Please be sure you are on the latest version of Vertex. In previous versions we forced error reporting to be off in our templates but with the new version it works off the Joomla global configuration area.
Logged

Offline nexphayz
Free Member
Posts: 63

Hi jonahh,

Thanks for the reply.
How will I know am on the latest version of Vertex? (Upon downloading the template, I choose the current version) If not, how to I go about fixing this problem.
And If I am on the latest version of Vertex what next?
Logged

Offline nexphayz
Free Member
Posts: 63

Hi jonahh,
Sorry for the inconvenience, I have located the problem. I was moving some files and in doing so I have moved the template folder into image folder. That causes the whole issue.

Cheers for the help anyway.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.018 seconds with 22 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.