Forum Support

 
Advanced Search


New Posts
FAQs for Wordpress
If you have a question about Wordpress products please read through a list of our most commonly asked questions here.
[1]

Offline gmist0625
Free Member
Posts: 7
Posted on: January 26, 2016, 01:43:11 PM

the widget on home page in which where cardio is written with its price n etc. there are 4 tabs , i want only 3 .how can i get that.
« Last Edit: January 27, 2016, 05:47:16 AM by gmist0625 »
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: January 27, 2016, 08:30:19 AM

That is a text widget in Top Row 1.1 with custom HTML.  Information about the HTML used can be found on this page of the demo: http://shape5.com/demo/wp/fitness-center/tutorials/custom-code-used-for-this-design/

Logged

Offline gmist0625
Free Member
Posts: 7
Posted on: January 28, 2016, 05:17:34 AM

you have created demo pages design like services, about us in that you have full width but wen i create new page i m getting accordian menu in right side  how to remove that.from where did you add sidebar.please guide.

Also you told me about top row 1.1 i edit that to 3 boxes now but its not aligned. means i thought they will adjust their sizes accordingly, but they dont . so please tell me how to adjust 3 box in top row1.1.
« Last Edit: January 28, 2016, 05:42:17 AM by gmist0625 »
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: January 28, 2016, 08:36:06 AM

The demos use Widget Context to show/hide widgets on different parts of the site.  All layout changes on the demo are done using this method.

After looking at the demo with Firebug, it appears that the way to make the "classes" area fit to 3 columns instead of 4 is to find the following code around line 986 of css/editor.css, and change the width from 24% to 32%:

Code:
.class_item {
    width: 32%;
}
Logged

Offline gmist0625
Free Member
Posts: 7
Posted on: January 30, 2016, 11:34:47 AM

Thank you so much of your help.please tell me that if i want to use widget only on single page for eg page name is shop n i want that that widget only on that partcular page.so how can i do that.
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: February 01, 2016, 08:40:09 AM

The demos use Widget Context to define which pages to show/hide each widget.  If you used the Shaper to install your site, then you already have it installed, and you just have to set the options located in the settings for each widget.
Logged

Offline gmist0625
Free Member
Posts: 7
Posted on: February 01, 2016, 02:48:07 PM

yes but its not giving me option to add on page i want.
as i asked i want it for eg page named shop.
But its not giving me option under checkbox.So how can i include in that page.
like through url :so how shoud i do that.
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: February 01, 2016, 03:42:16 PM

You can use the "Target by URL" section of the Widget Context settings to define a specific page/post/url that you want the widget to show/hide on.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.023 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.