Forum Support

Shape 5
September 20, 2021, 06:01:26 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Gameworld and S5 Image and Content Fader v3  (Read 506 times)
taslakov
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 7



« on: February 03, 2016, 08:52:34 AM »

I have a problem with S5 Image and Content Fader v3 in the Arabic (RTL).
I have 3 languages installed on the template.
English and French are working perfect, but the Arabic version has a problem.
When I enable the module I can't see anything in Google Chrome except the module and the alignment s not the center. With Internet explorer, I see the other content, but the module is alined to the left and the other modules are not at the right positions.

You can take a look: http://fayhachoir.org/index.php/ar/

Please check other languages.
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #1 on: February 04, 2016, 08:33:43 AM »

Hello,

I don't see the IACF module on that url in any browser but all the other content shows. Did you disable it?
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
taslakov
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 7



« Reply #2 on: February 04, 2016, 08:36:11 AM »

I enabled it now, you can take a look.
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #3 on: February 04, 2016, 12:11:43 PM »

Hello,

Do you have text setup for each slide for that copy of the module? The slide text is required. Also, if you do have text there try using plain text with no markup. The text is outputted with javasript and characters like an apostrophe can some time cause javascripts to break because they are text qualifiers.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
taslakov
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 7



« Reply #4 on: February 04, 2016, 12:21:07 PM »

There was the same problem with other guy, I read the post and tried it. It didn't work.
The English and French modules are working without text.
If you want I can give you access to the administrator section.
At last I can disable the module in the Arabic theme, but I need it to be like the other languages.

Don't forget! with internet explorer the other stuff is showing.
« Last Edit: February 04, 2016, 12:39:07 PM by taslakov » Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #5 on: February 05, 2016, 08:40:06 AM »

Hello,

I believe I found the problem, but I will need ftp access in order to debug it. If you can private message me that I can continue working on it. Thanks.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #6 on: February 05, 2016, 12:29:12 PM »

Hello,

This is fixed now. There was an updated needed in the js for RTL languages.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
taslakov
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 7



« Reply #7 on: February 05, 2016, 12:37:13 PM »

Thank you so much.
How can I fix it if the same issue happens?
Can you explain please?
« Last Edit: February 05, 2016, 02:54:42 PM by taslakov » Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #8 on: February 05, 2016, 04:30:23 PM »

Hello,

It's already been fixed on your template and in the downloads, so it should not occur again. It's pretty complicated to explain, there is javascript used to load and align the top section of the page based on where the content is shown.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
andr3a88
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 7



« Reply #9 on: February 16, 2016, 07:52:32 AM »

Hi,

The S5 Image and Content Fader v4 works on this template with the Article method content? I've tried with Article method but appears blank page
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #10 on: February 16, 2016, 08:17:37 AM »

Hello,

It hasn't been tested with this template, but I see no reason why it wouldn't work. All it's doing is changing where it's pulling the content for. Make sure all the settings in the module are the same as V3, except pulling the content from the articles instead.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
andr3a88
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 7



« Reply #11 on: February 16, 2016, 10:19:29 AM »

I think the problem is here (see the image)
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.