Forum Support

Shape 5
December 04, 2021, 08:36:22 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Text Separator does not work  (Read 883 times)
fishwagon
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 16



« on: February 11, 2016, 01:48:11 AM »

Hello,

I can't seem to figure out why this text separator is not working. The drop down does not appear (although it shows it should due to down arrow showing up)

I also tried an Alias, External URL, Menu Heading, etc... and still, drop down is not working.

I know this is an old template, but any help would be appreciated.

http://www.nacoalition.com

Thanks!
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #1 on: February 11, 2016, 12:26:56 PM »

Hello,

I am not sure what you mean, you only have two menu items on your site and neither of them are text separators. Text separators do work with our framework, make sure it's a published menu item and it's set to public view.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
fishwagon
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 16



« Reply #2 on: February 11, 2016, 02:21:39 PM »

Opps  Embarrassed

Reset to public...

Yep, never had a problem with one of your templates (and I've used quite a bit of them), but this one has me stumped.

I PM'd you login to backend as well in case you need to take a peek

Thank you
« Last Edit: February 11, 2016, 02:30:47 PM by fishwagon » Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #3 on: February 12, 2016, 08:47:39 AM »

Hello,

Can you try patching with the latest Vertex4 files? I think your site might be running a slightly older flex menu script.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
fishwagon
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 16



« Reply #4 on: February 12, 2016, 02:14:33 PM »

Done, and still no workie.... Huh

Weird  I know....at least I don't feel like such an idiot anymore  Grin
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #5 on: February 15, 2016, 09:21:44 AM »

Hello,

I was able to replicate this on localhost and was able to identify the problem. I've just updated the v4 patch with the updated script. Can you please patch one more time with these new files? You may need to clear your cach after patching.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
fishwagon
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 16



« Reply #6 on: February 15, 2016, 09:36:12 AM »

You are the man!

Works great, thank you sir, appreciate your efforts. You guys rock.

Rich
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.