Forum Support

Shape 5
October 22, 2021, 04:47:28 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: S5 Flex Menu - Click on subtext open NEW window. Please Help!  (Read 331 times)
fvarelam
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 5



« on: February 11, 2016, 10:01:02 PM »

When set the  "Add menu title" to NO in the menu options, and click in "subtext" text on the menu, open the link on a NEW window instead of open on the same window.

Please Help


Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #1 on: February 12, 2016, 08:39:08 AM »

Hello,

That is controlled under the "Target Window" setting in the menu manager. I am confused why you have the title turned off but you are using sub text though? You would only turn the title off if you were going to use an image icon in it's place, and you wouldn't typically have sub text with that.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
fvarelam
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 5



« Reply #2 on: February 12, 2016, 12:32:09 PM »

Hi.  Tnks for your response.

The target window is set to use the same window,  But when turn to NO the title, starts linking to new window.

I'm using an image as a icon and a subtext under that icon ,looks great this way.

Inspecting the code... the link changes to open.window instead of regular link.

Any idea or workaround?
Tnks
Logged
fvarelam
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 5



« Reply #3 on: February 12, 2016, 09:37:04 PM »

You can see in the attachment how looks NO TITLE , an subtext...   the "NOTICIAS" menu works as expected because have the title active the letter "N"  the others menu's options link to a new window ONLY WHEN CLICK ON SUBTEXT, if I click on the icon the link works as expected.


Tnks for your help.

Felipe

Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #4 on: February 13, 2016, 08:13:25 AM »

Hello,

If you can private message me super admin access and ftp access I can take a look.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #5 on: February 13, 2016, 08:59:29 AM »

Hello,

Actually I believe I found the problem, and I've updated our framework patch. Please try downloading the latest Vertex4 files an patch your site, that should correct it.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
fvarelam
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 5



« Reply #6 on: February 13, 2016, 10:26:31 AM »

Mike.

You are my hero !

All menu links are working perfectly now!

Tnks a lot!

Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.