Forum Support

 
Advanced Search


1 [2]

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: July 10, 2017, 02:28:49 PM

Hmm I'm testing in Chrome and I don't see any issues. It seems to work perfectly for me. I'm not sure what to suggest. I added the code to our latest template Attractions. You can test there and see if it does the same thing for you as its working there for me fine.
Logged

Offline shecmt
Free Member
Posts: 33
Posted on: July 11, 2017, 08:58:28 AM

I just checked out the menu in the Attractions demo on my iPhone 5s in the Chrome app. It worked fine for me at first but then as I slid the menu open and closed I saw the issue again. I attached a couple screen grabs to help show what it looks like. It happens intermittently when I slide the menu closed. The menu remains open behind the page and the page won't scroll.
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: July 11, 2017, 12:12:12 PM

Perhaps try another phone? I'm not sure what to suggest. I just had Mike here test it and he also doesn't experience this issue.
Logged

Offline shecmt
Free Member
Posts: 33
Posted on: July 11, 2017, 02:59:53 PM

Cool, hopefully it's just a fluke on my phone. I'll test it out some more. Thanks Jonah.
Logged
1 [2]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.017 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.