Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline peterhay
Free Member
Posts: 53
Posted on: March 31, 2016, 03:19:50 PM

Hi

I installed the Image and Content Fader v4 into the Zoka template and am now struggling to get my images to rotate. I have created a module with Content Fader and set up three image URL's.

Problem 1 - No images appeared at all. Just a white space where they should be. Eventually resolved this by adding custom.css
#myGallery_height {
opacity: 1;
}

Problem 2 - Every time the images rotate the titles update but the background image remains on the image 1 URL image.

Any help to resolve this issue much appreciated.

Thanks
Peter

Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: April 01, 2016, 11:23:28 AM

Hello Peter,

1. Off hand I would just be sure  the URLs you are entering also work in a browser URL too.

If you can post a URL of where this is happening I can take a look at both problems for you.

Thanks,
Logged

Offline peterhay
Free Member
Posts: 53
Posted on: April 05, 2016, 02:34:19 PM

Hi Jonah

Have checked the URL's and they are definitely of different images.

My test site can be viewed at http://peterhay.com/SHNH

Also wondered how I turn of the module title from displaying?

Thanks
Peter
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: April 06, 2016, 01:42:14 PM

The addition of CSS you made is causing the images not to change:

#myGallery_height {
opacity: 1;
}

If you can PM me FTP and Joomla login details I can dig into this for you and get it working.

Thanks
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: April 07, 2016, 12:34:16 PM

Ok 2 things that I changed to get this working.

1. Removed spaces in your image names. This may not be a problem in most browsers but some like different versions of IE have this issue. When using images for the web you always should make a habit of using underscores or hyphens for your images.

2. I forgot that for this template we didn't have the option to hide images for the fader. So there was some CSS added to the template.css that I removed:

Code:
.jdGallery {
    overflow: visible !important;}

.jdGallery .slideElement {
background:none !important;}
Logged

Offline peterhay
Free Member
Posts: 53
Posted on: April 07, 2016, 02:25:17 PM

Thanks  Jonah

How did I stop the "TEST" title from being displayed?

Peter
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: April 08, 2016, 12:31:22 PM

In the admin of the module on the right side there is a Joomla option to disable the title. Just need to disable it right there and it won't show a title for the module.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.023 seconds with 22 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.