Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline toko
Free Member
Posts: 37

Hi,

I'm using the Amazed Photography template.

The problem I'm facing is that the language switcher module does not work when assigned to the language position but it works with all other positions. I'm unable to change from one language to another. The buttons or flags simply don't react to mouse clicks. I have used different browsers and different computers - same story.

Can you help?

Many thanks!
ToKo
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW

Hello ToKo,

It sounds like a z-index issue that just needs some CSS adjusting. If you can post a URL of your site I can take a first hand look for you and see why this is happening.

Thanks,
Logged

Offline toko
Free Member
Posts: 37

Hi Jonahh,
Thanks for your quick reply.
Here is the link: http://www.estellekonik.com/
ToKo
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW

Ok at line 660 of your template.css file just change:

Code:
#s5_language_wrap {
    float: right;
    margin-top: 9px;
}

to:

Code:
#s5_language_wrap {
    float: right;
    margin-top: 9px;
    position: relative;
    z-index: 1;
}
Logged

Offline toko
Free Member
Posts: 37

This works. Many thanks!
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.019 seconds with 20 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.