Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: May 20, 2016, 02:56:09 PM

Yahoo recently changed their API and thus our module stopped working. We fixed this and it now works again with Yahoo weather service. The download has been update please grab a fresh copy if you have a version that isn't working on your site.

Logged

Offline rkhare
Free Member
Posts: 22
Posted on: May 21, 2016, 01:46:15 PM

Weather data / images are still missing on my site bhopal.info. I installed the updated version just now, added city woeid in module as well as replaced location with woeid 2295407 on weather.class.php
attached file is screenshot of display of module.
It is trying to pull image from http://www.shape5.com/demo/charlestown//modules/mod_s5_weather/s5_weather/.png
« Last Edit: May 21, 2016, 01:48:37 PM by rkhare »
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: May 23, 2016, 03:47:44 PM

I've update the downloads today to fix the image issue, another fix applied may fix the data not showing. Also as for the data not loading, try using a city, state, does it work then?
« Last Edit: May 23, 2016, 03:54:35 PM by jonahh »
Logged

Offline rkhare
Free Member
Posts: 22
Posted on: May 24, 2016, 01:07:01 AM

I've update the downloads today to fix the image issue, another fix applied may fix the data not showing. Also as for the data not loading, try using a city, state, does it work then?

Image Issue - Fixed

data not showing - Continuing

I am not in US still tried all permutation and combination for woeid / City State / city-woeid . I also tried for few US cities, still no data.
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: May 24, 2016, 12:37:48 PM

Hmm I'm not sure, if you can PM me FTP and Joomla login details I can take a look for you
Logged

Offline rkhare
Free Member
Posts: 22
Posted on: May 25, 2016, 12:22:54 AM

PM sent
Logged

Offline amiman
Free Member
Posts: 389 WWW
Posted on: May 25, 2016, 12:11:16 PM

I am getting the same, also there seems to be a lot missing

No "Module Class Suffix" field

also it states
Quote
This module pulls the weather from Yahoo.com based on a zip code entered into the admin side of this module. Choose from vertical or tabbed display methods Visit us at: www.shape5.com
But there is no way to choose vertical or tabbed
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: May 25, 2016, 12:36:19 PM

Hello

Quote
No "Module Class Suffix" field

I just double checked and its there, its on the initial loaded page of options for the module right above the introduction text area.

In regards to the tabbed/vertical, thanks this is now updated with the text removed as this option is no longer available.

Regards,
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: May 25, 2016, 12:50:41 PM

PM sent

Thanks and this is fixed on your site now. There was a small change I had to make and I also update the downloads with the change too.
Logged

Offline rkhare
Free Member
Posts: 22
Posted on: May 25, 2016, 11:32:24 PM

PM sent

Thanks and this is fixed on your site now. There was a small change I had to make and I also update the downloads with the change too.

Thanks a ton

Few observation :

1. When we chose temperature scale as Celsius, everything else should be Metric, i.e. Windchill should also show in C and windspeed in Kmph
2. Text alignment is not proper on mobile

Anyway the current state serves my objective, thanks again
« Last Edit: May 26, 2016, 12:08:45 AM by rkhare »
Logged

Offline amiman
Free Member
Posts: 389 WWW
Posted on: May 26, 2016, 09:02:42 AM

Not getting any images on this now, have they been removed?
see right column http://www.luxurylanzarotevillas.com
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: May 26, 2016, 12:45:12 PM

Yes correct they have been removed in the new version. Unfortunately we had to redo the script completely and this caused us to lose the images that we had before in the older script.
Logged

Offline amiman
Free Member
Posts: 389 WWW
Posted on: May 26, 2016, 09:31:30 PM

Yes correct they have been removed in the new version. Unfortunately we had to redo the script completely and this caused us to lose the images that we had before in the older script.
OK Thanks, I will look for something else to replace it then.
Logged

Offline amiman
Free Member
Posts: 389 WWW
Posted on: May 28, 2016, 06:35:44 AM

PM sent

Thanks and this is fixed on your site now. There was a small change I had to make and I also update the downloads with the change too.

Thanks a ton

Few observation :

1. When we chose temperature scale as Celsius, everything else should be Metric, i.e. Windchill should also show in C and windspeed in Kmph
2. Text alignment is not proper on mobile

Anyway the current state serves my objective, thanks again
I added
Code:
.s5_weathertempday {
float:left;width:100px;line-height:42px;
font-size:30px;
}

.s5_weatherfloatleft{
float:left;
}
to my custom.css file seems to make layout better
Logged

Offline rkhare
Free Member
Posts: 22
Posted on: May 31, 2016, 06:07:17 AM

I added
Code:
.s5_weathertempday {
float:left;width:100px;line-height:42px;
font-size:30px;
}

.s5_weatherfloatleft{
float:left;
}
to my custom.css file seems to make layout better

thanks @amiman for the quickfix. It looks much better now. So the only pending issue is current temperature in celsius and windchill in fahrenheit
.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.032 seconds with 20 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.