Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline mcaAdmin
Free Member
Posts: 9
Posted on: May 30, 2016, 11:37:28 PM

Hi,

 Sorry but I have a few things I need help with.

 1. Is there anyway I can add the "testimonial" module and "about me" module into other pages?
     Do I have to create a new position in the layout for these items?

 2. I accidentally shifted these two modules to another position and can't seem to find them even after placing them back to their original positions in the front page. How can I
     get them back to their original positions?

     Both of these modules can be found here http://www.shape5.com/demo/amazed_photography/index.php?s5_columns=disabled

 3. Is there any way I can change the columns under the "Our Services" page from 3 to 2? and is there any way I can change the background colors of these columns?
     Also, is it possible to link the"read more" text to a page that is not included in the main menu? How should I go about to link it?
     http://www.shape5.com/demo/amazed_photography/index.php/pages/our-services

 Thank you so much for your help!
« Last Edit: May 31, 2016, 01:32:48 AM by mcaAdmin »
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: May 31, 2016, 12:44:35 PM

Hello,

1. You can just set them to publish on other menu items in the admin for each module.

2. Are you sure you have the published and also set to the home menu item so they show on the homepage?

3.  You would need to change the 33 percent here to 50 and you could also add a background CSS line here too:

Code:
services_wrap {
    float: left;
    margin-bottom: 50px;
    text-align: center;
    width: 33.3333%;
}

template.css line 1512

Regards,
Logged

Offline mcaAdmin
Free Member
Posts: 9
Posted on: June 20, 2016, 05:11:29 AM

Hi,

Thanks for your reply.
I've managed to solve most of the issues now just that the "testimonial" and "about me" modules are still missing.
I have placed them in the homepage but can't seem to understand why they aren't showing up.

On a side note, I have a problem with the masonry module as well.
Not sure why but I have only 1 category but this particular category duplicated itself in the homepage.
With that being said, one of my items in this module isn't proceeding to the right page when clicked. Instead, it reloads the homepage.
I found out that the page it's suppose to be loading isn't there anymore. But I didn't delete it at all.
Please advice on why this is happening and how I can solve this.

Many thanks!
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: June 20, 2016, 12:16:45 PM

For both the testimonial and about modules they are using the S5 Tab show module. So this needs to be published to whatever page you want it to show on and then the modules inside the tab show need to be published to the same page. Let me know if this doesn't make sense.

Also can you post a URL so I can take a look at the Masonry module?

Thanks,
Logged

Offline mcaAdmin
Free Member
Posts: 9
Posted on: June 20, 2016, 10:13:09 PM

Hi,

Can I pm you my account details instead? as we have not made our webpage public.
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: June 21, 2016, 12:30:18 PM

Sure that works
Logged

Offline mcaAdmin
Free Member
Posts: 9
Posted on: June 21, 2016, 10:25:40 PM

Thanks. I've pm-ed you the details.
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: June 22, 2016, 12:07:00 PM

I just re-saved the Masonry module and now the category works without duplicating. If you make category changes you have to then update the Masonry module by opening it up and re-selecting new ones.

For the Testimonials this now shows, you had it published to the "s5tab_1" position but it needed to be set to "custom_4". The tab positions are only located inside the tab show module and not in the template itself.
Logged

Offline mcaAdmin
Free Member
Posts: 9
Posted on: June 22, 2016, 11:44:34 PM

Hi,

Thanks so much for your help.
Understand what went wrong now.

Thanks! Smiley
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: June 23, 2016, 11:57:32 AM

Sure thing, happy to help Smiley
Logged

Offline mcaAdmin
Free Member
Posts: 9
Posted on: July 12, 2016, 09:41:42 AM

Hi,

Not sure why but one of my items in the masonry module isn't proceeding to the right page when clicked. Instead, it reloads the homepage.
I found out that the page it's suppose to be loading isn't there anymore. But I didn't delete it at all.
Please advice on why this is happening and how I can solve this.

Thanks!
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: July 12, 2016, 01:18:10 PM

If an article reloads the homepage this usually means there is no menu item assigned to the article itself or no menu item assigned to a category that the article is published into. This is how Joomla works it needs a menu item to either a category or the exact article.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.027 seconds with 20 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.