Forum Support

Shape 5
October 20, 2021, 05:18:43 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Issue with HTTPS  (Read 474 times)
rcaragao
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 1



« on: June 07, 2016, 03:22:50 PM »

It doesn't work with SSL enabled. Any idea?

Thanks,

Roberto
Logged
jonahh
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 23789



WWW
« Reply #1 on: June 08, 2016, 10:54:14 AM »

Hello Roberto,

I just made an update that I believe should fix this can you download a fresh copy of the module reinstall and try?  Let me know if it still doesn't work.

Thanks,
Logged

Jonah Hall
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.