Forum Support

Shape 5
June 21, 2021, 01:40:34 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Problems with hover effect in Frontpage Display  (Read 708 times)
joekuelue
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 16



« on: March 02, 2009, 06:36:22 AM »

Hi.

I installed the Forever Ace template with the frontpage display.
Now I have two questions.
1) Why does the hover effect not work? I only see little boxes
(in FF and Safari and IE)

2) At the top of the frontpage display is the "tab 1 title". What do
I have to do, that this does not appear.

See it on "http://www.jk-internetservice.de/cms/"

In your example on "forever ace" template it works fine.

Thanks - joekuelue
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #1 on: March 02, 2009, 08:14:18 AM »

Hello, this is because you have it published the tab module. The tab module uses the joomla module style "moduletable" which uses tables. This module does not work when wrapped inside of tables. You should publish it either to the user1 position, which uses style "module" or you can use the version 2 module which allows for use of tables. The Tab1 title is showing because you have the module published an s5_tabX position, this is for the tab show, you should be using user1.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
joekuelue
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 16



« Reply #2 on: March 02, 2009, 08:18:24 AM »

Perfect and thank you for the fast answer.
You can mark this topic as solved.

Have a nice day and best wishes - joekuelue
Logged
pallet
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 3



« Reply #3 on: April 30, 2009, 09:12:17 AM »

Hi I've got a similar issue on my site only the difference my frontpage works in FF, Safari, Chrome, Opera, IE8 but not IE7, if you look at the site it's at www.ukgamingreview.com

Many Thanks,

THIS IS REALLY URGENT!

James.
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #4 on: April 30, 2009, 09:19:51 AM »

James,

Your site is using tables:

<div class="main-left-only">
<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
<tbody>
<tr>
<td width="100%" valign="top">
<div id="showcase">

This site does not work with sites that use tables due to css positioning problems with IE. Version 2 of this module will work with tables.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
pallet
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 3



« Reply #5 on: April 30, 2009, 04:25:16 PM »

Oh that's a real bummer, I prefer the look of this to Version 2, is there a way to make 2 look like version 1?

why does it sork ok with All the other browsers?
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.