Forum Support

 
Advanced Search


1 [2]

Offline kosamir
Free Member
Posts: 29
Posted on: October 27, 2016, 03:28:40 AM

Check your private message Smiley
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: October 27, 2016, 01:49:13 PM

Thanks, do you have a second URL where its not working on one of our templates so I can compare?
Logged

Offline kosamir
Free Member
Posts: 29
Posted on: October 28, 2016, 08:43:54 AM

Thanks, do you have a second URL where its not working on one of our templates so I can compare?

Jonahh, Did you read the private message I've sent? - This is the second time you are not reading my private message to the end!

I've mentioned 2 links in the private message, 1st is working and fine with the font, while the 2nd is using the same font (on content king template) and it is NOT showing the same look even that both fonts are the same!

Please re-read my last private message
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: October 28, 2016, 12:39:11 PM

Opps sorry about that  Sad

Ok so I checked both now and I replaced the text to match the other site in firebug as its hard for me not knowing the language. When I got the exact text it appears the same for me on both templates. I replaced the title text for the article on the site that is using Content King. Please see attached and let me know if I'm missing something. Thanks
Logged

Offline kosamir
Free Member
Posts: 29
Posted on: November 04, 2016, 11:30:46 AM

Opps sorry about that  Sad

Ok so I checked both now and I replaced the text to match the other site in firebug as its hard for me not knowing the language. When I got the exact text it appears the same for me on both templates. I replaced the title text for the article on the site that is using Content King. Please see attached and let me know if I'm missing something. Thanks

you replaced it how? and what is the font that you replaced? so, I can try by my self
Logged

Offline kosamir
Free Member
Posts: 29
Posted on: November 04, 2016, 11:36:06 AM

by the way, you can view the websites live via the links that I've sent and compare between the 2 with the eyes, you do not have to know the language. The fonts are clearly different!
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: November 04, 2016, 11:47:56 AM

Quote
you replaced it how? and what is the font that you replaced? so, I can try by my self

I did it in Firebug a plugin for Firefox. You can inspect the page and edit HTML live to see its effects

Quote
by the way, you can view the websites live via the links that I've sent and compare between the 2 with the eyes, you do not have to know the language. The fonts are clearly different!

In the screenshot I attached I can't see what is different? They are the same besides one being the color blue and different font sizes. But font family is exactly the same in the screenshot I attached to my previous post.
Logged

Offline kosamir
Free Member
Posts: 29
Posted on: November 11, 2016, 10:23:11 AM

Quote
you replaced it how? and what is the font that you replaced? so, I can try by my self

I did it in Firebug a plugin for Firefox. You can inspect the page and edit HTML live to see its effects

Quote
by the way, you can view the websites live via the links that I've sent and compare between the 2 with the eyes, you do not have to know the language. The fonts are clearly different!

In the screenshot I attached I can't see what is different? They are the same besides one being the color blue and different font sizes. But font family is exactly the same in the screenshot I attached to my previous post.

No, they are NOT the same. Check the LIVE websites again please!
Logged

Offline kosamir
Free Member
Posts: 29
Posted on: November 11, 2016, 10:34:14 AM

see the attached screen shot,

The highlighted in blue three words in BROWSER. It is pretty clear that the fonts are NOT the same!

Please offer me a real help to fix this issue
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: November 14, 2016, 02:30:24 PM

Ok I think I finally found the issue. I do see the difference now. I did some more testing on your site and could also see how the font looks different. It was hard as I'm not used to the language and characters used.

So some reason Content King is using Sans Serif even though Exo is selected and listed first in the on font list as you can see below. I believe the following should fix this. Open up the index.php file for Content King and look for:

Code:
body, .inputbox {font-family: '<?php echo $s5_fonts;?>',Helvetica,Arial,Sans-Serif ;}

change it to:

Code:
body, .inputbox {font-family: '<?php echo $s5_fonts;?>' ;}
Logged
1 [2]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.026 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.