Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline nexphayz
Free Member
Posts: 63
Posted on: February 20, 2014, 03:50:29 PM

Hi Mike,

Goodday. Can you please help me set up the S5 Drop Down Cart as I have run into some sort of stumbling block.
I downloaded the S5 Drop Down Cart Module - Current and installed the Module via the back end in joomla.

Upon reading how to set it up, it states that I need to download UNZIP_FIRST_mod_virtuemart_s5_dropdown_cart_AJAX.zip
which contains (shop.s5_dropdown.php and productsnapshot.tpl.php) but what I downloaded from Shape 5 was mod_virtuemart_s5_simple_cart_AJAX_current which does not contain shop.s5_dropdown.php and productsnapshot.tpl.php
once I unzip that file.

Are you able to help me get the right file and if I have the right file, how can I locate shop.s5_dropdown.php and productsnapshot.tpl.php? As I can?t find them.

Cheers
« Last Edit: February 22, 2014, 03:19:15 AM by nexphayz »
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: February 22, 2014, 07:53:07 AM

Hello,

The latest version doesn't require you to upload another file. It's all contained in that one module install now. Where did you see instructions to upload the product snapshot file? I thought I had updated it and I don't see it in the download area anymore. If you can point me to where you saw this text I'll update that as well. Thanks.
Logged

Offline nexphayz
Free Member
Posts: 63
Posted on: February 23, 2014, 05:08:14 AM

it on this page

http://www.shape5.com/demo/index.php?http://www.shape5.com/demo/shopper_frenzy/index.php?option=com_content&view=article&id=68&Itemid=102

where it's says How to Install:

So if you saying I have got the right files downloaded and installed, when I publish the Module my site goes blank with nothing displaying when you visit the site. But when I unpublished it, everything is fine. Any ideas where its behaving that way. PS the position for the S5 Drop Down Cart is top_row1_1 would that be the problem?

Does this S5 Drop Down Cart work with any other of the S5 templates or is design for just Shopper Frenzy? Because am using Helion.

Cheers

Jesse
« Last Edit: February 23, 2014, 05:29:00 AM by nexphayz »
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: February 24, 2014, 07:09:51 AM

Hello,

What version of Joomla are you running? I've tested locally and I do not see any issues.
Logged

Offline nexphayz
Free Member
Posts: 63
Posted on: February 26, 2014, 02:21:25 AM

Mike,

Its Joomla! version, 2.5.18. I have just seen that the Helion Installed is version 1.0, is that right?

Jesse
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: February 26, 2014, 09:40:32 AM

Hello,

Yes, that's correct. If you can private message me super admin access and ftp access I can take a look.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.018 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.