Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline Dward
Free Member
Posts: 26
Posted on: August 30, 2016, 01:03:21 PM

Hello, I have read the post concerning the slider as I am also having problems seeing the images I place in the slider. I am actually replacing images but for some reason there not showing, there showing as a black blank page. Could someone please help me and tell me what is potentially wrong and why the images are not showing in the slide show? Thanks
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: August 31, 2016, 12:56:36 PM

Hello,

Could you please post a URL where this occurs? I'll be better able to assist taking a first hand look at the issue.

Thanks,
Logged

Offline Dward
Free Member
Posts: 26
Posted on: September 30, 2016, 11:17:32 AM

Hello, here is the link
http://www.theswap2shop.com/

If you look at the slide show, the second slide is black but I did place a picture there. I am trying to replace all of the pictures in the slide.

Is there anyway you could instruct me step-by-step on how I change the pictures in the slide? I want to make sure I am doing it correctly.

Thanks
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: September 30, 2016, 01:44:13 PM

Taking a look at the code the second slide doesn't seem to have a background image on it. I would double check everything was entered correctly for it in the admin. The tutorial we have for the Image and Content Fader is here:

http://www.shape5.com/documentation/Joomla/Extensions/S5-Image-and-Content-Fader
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.022 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.