Forum Support

Shape 5
December 05, 2021, 11:44:13 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: My problem with custom_2  (Read 496 times)
LexSpaceAc
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 5



« on: September 03, 2016, 11:24:24 AM »

Hello everybady,

I from Ukraine and sorry for my English. I so happy that I bought this Templates and I'm have my website www.demo.legiontd2.ru and problem with mod's custom_2 I don't know How change informations (images and words)
I downloaded screen in this post.
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #1 on: September 05, 2016, 07:58:40 AM »

Hello,

Each of those is a module that's controlled in Joomla's module manager. They are custom html modules, published to s5_tab1, s5_tab2, etc. Each of those modules is a slide in the S5 Tab Show module.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
LexSpaceAc
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 5



« Reply #2 on: September 05, 2016, 08:10:46 AM »

Yes, I know but I don't know how change... What I must do? I have to edit HTML file? Okay... Where is file?
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #3 on: September 06, 2016, 07:35:37 AM »

Hello,

There are no html files when dealing with a CMS. I'm sorry for some reason I thought those were custom html modules, they are actually newsflash modules. When you're in the module manager find the module published to s5_tab1, you'll see it's a newsflash module and it's set to the article category Cat1 when editing the module. So that means it pulls all the content from the category Cat1 in the article manager. So to edit the content displayed you must edit the articles in the Cat1 category, with the editor in Joomla on the edit screen.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
LexSpaceAc
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 5



« Reply #4 on: September 06, 2016, 08:54:35 AM »

Hello,

You aren't understand me, it is my bad but I am wanna change not custom_2 ... Look, in your website http://www.shape5.com/demo/game_world/  you are have LATEST GAMES, my problem How change in my webliste this LATEST GAME? Change images and words. In this modul`s write Turpis set amet ipsum. aenea ipsum dolor sit amet. How change inscription and images to it?
« Last Edit: September 06, 2016, 08:57:29 AM by LexSpaceAc » Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #5 on: September 07, 2016, 07:08:05 AM »

Hello,

It is what I described above, the area you have circled in your picture is coming from articles published in the Cat1 category. That entire area is the S5 Tab Show module, each slide in the tab show module is a module that becomes a slide, they are published to s5_tab1, s5_tab2, etc. Those modules are newsflash modules which pull articles. In order to edit the content, you need to edit the articles in Cat1 and Cat2 in the article manager. The images are changed in the same articles.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
LexSpaceAc
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 5



« Reply #6 on: September 08, 2016, 05:32:23 AM »

I am don't understand, How change this informations, Can you write step by Step? Please.
Logged
LexSpaceAc
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 5



« Reply #7 on: September 08, 2016, 05:52:02 AM »

YES! I DID IT!!!! Thx so much)
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.