Forum Support

Shape 5
August 03, 2021, 11:19:56 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Main menu disappearing when hovering over it  (Read 386 times)
Martine
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 27



« on: October 05, 2016, 11:59:05 PM »

Dear Mike,

the submenus are disappearing when hovering over the main menu. They show just one second. Can you help me out here?
www.smartine-indonesiatravel.com

Best regards,
Martine
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #1 on: October 06, 2016, 04:13:42 AM »

Hello,

Have you made any modifications to the template? Also, under the Menu tab in the template configuration try increasing the open and hide delay settings. Open should be around 1000 and hide around 500.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Martine
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 27



« Reply #2 on: October 06, 2016, 07:18:48 AM »

Dear Mike,

as I don't write all the changes, I think I might have made a change. But I can't exactly remember where... and about what is was. It might have been just to check something to understand the background color of the main menu, as I wanted to change it.
It is not the problem under the Menu tab as that is still 1000 and 500 as you can see in the attached file.
Do you need my login details?

Best regards,
Martine
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #3 on: October 06, 2016, 02:00:23 PM »

Hello,

The settings look correct, but what kind of change did you make to the template. Did you make any php or css changes? If so, you'll need to revert them to debug this.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Martine
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 27



« Reply #4 on: October 09, 2016, 08:07:20 PM »

Dear Mike,

Can I please send you the login, so you can check it? As I don't know how to revert....
I just checked something as far as I remembered. And then after saving the menu disappeared.

Best regards,
Martine
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #5 on: October 10, 2016, 07:28:56 AM »

Hello,

If you made changes to css or php files, you would need to download a fresh copy of the installation and replace them. Also, any third party extensions you have installed will need to be disabled. Once those things are done you can private message me super admin access and ftp access to review.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Martine
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 27



« Reply #6 on: October 14, 2016, 12:39:49 AM »

Hello Mike,

sorry, but it doesn't work. I already replaced: template css, s5_flex_menu.css, custom.css, and s5_info_slide-min.css.
I uninstalled content - phprgraph as the last new plugin/module. After I installed JCE editor and the component sh404SEF I didn't encounter any problems yet.

But after these changes, still the same. The drop down of the main menu is not showing when hovering over it....
As I wonder a bit why it takes so many emails to get rid of the problem, I will start over again.... days of support ticking away.


Best regards,
Martine
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.