Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline cspgsl
Free Member
Posts: 903
Posted on: March 06, 2009, 04:18:40 PM

I have inserted 10 images / descriptions in the FPD and all 10 show up as the display slides from start to finish but the thumbnail strip at the bottom only shows the first 9 of the slides, not the 10th.  See http://www.willowtreeofwaterdown.com/index.php

I think it is set correctly in the back end

I really don't care if the thumbnail row is at all so is there a way to just cut out altogether?

Thanks

Edit:
Found the necessary code to remove the thumbnail slider but would still like to know about why only 9 of 10 thumbs would show
« Last Edit: March 06, 2009, 04:34:05 PM by cspgsl »
Logged

Offline cspgsl
Free Member
Posts: 903
Posted on: March 10, 2009, 04:08:16 AM

I see you moved the topic jonahh but did you have an answer to the question?
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: March 10, 2009, 07:51:34 AM

Hello, I do not see the frontpage display on your site, I do see a modified version of the slideshow advanced on your site. 'What layout are your trying to accomplish?
Logged

Offline cspgsl
Free Member
Posts: 903
Posted on: March 18, 2009, 04:03:47 AM

Hi Mike:
I commented out the code for the display for the moment. Will work on it when the site is closer to being finished
Thanks
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.017 seconds with 20 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.