Forum Support

Shape 5
May 10, 2021, 11:51:17 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Menus not working on google chrome 10  (Read 625 times)
tangentia
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 35



« on: September 14, 2016, 12:24:24 PM »

Hi,

We are using Business Line wordpress template and the problem is that menus don't work on google chrome 10 version. Is any fix available?
Logged
jonahh
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 23789



WWW
« Reply #1 on: September 14, 2016, 01:20:07 PM »

Can you please post a URL of your site so we can check this out?
Logged

Jonah Hall
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
tangentia
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 35



« Reply #2 on: September 19, 2016, 02:48:47 PM »

The url is http://tangentia.com/
Logged
tangentia
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 35



« Reply #3 on: September 26, 2016, 07:16:10 AM »

Hi,

The browsers it does not work on is Chrome and IE on Win 10 and only for laptops with touch screen - it works on the same computer if we switch off the touch screen functionality. On these laptops with touch screen on it works well. We have confirmed that the issue is with touch screen laptops only running windows 10 and chrome and IE.
Logged
webward3
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 17



« Reply #4 on: December 14, 2016, 08:23:30 PM »

Can you please post a URL of your site so we can check this out?

I'm having the same issue. Menu not working on my iPad Air Chrome browser. Working on iPhone in all browsers. Working on Windows Desktop. Any fix?

url is www.twigllc.com
Logged
Tristan Rineer
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 3858

Gravatar


« Reply #5 on: December 15, 2016, 10:24:56 AM »

I have looked at both sites that are linked to in this thread, and all site menus function fine for me in Chrome and Firefox.  I'll need more details as to what exactly is going wrong before I can even begin to troubleshoot the cause.
Logged

Tristan Rineer
------------
Shape 5 Team



- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.