Forum Support

 
Advanced Search


New Posts
FAQs for Wordpress
If you have a question about Wordpress products please read through a list of our most commonly asked questions here.
[1]

Offline jpincheira
Free Member
Posts: 11
Posted on: January 11, 2017, 12:11:32 PM

I made a widget with a link that open a S5 box area one, somthing like this <a class="s5box_one">Click here[/url], and into the S5 box area 1 I write a little text with html code.

The link "Click here" works fine the fist time that I open it but if I close the popup, the second time that i click on the link, the popup is opened empty. I mean the S5box only works the first time.

I use the corporate response theme

Any Idea?
 
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: January 11, 2017, 02:37:47 PM

Please remember to always post a link to your site when having issues with something on the front-end; I can't even begin to diagnose the cause of a problem if I can't see what's happening and inspect the code with Firebug.
Logged

Offline jpincheira
Free Member
Posts: 11
Posted on: January 11, 2017, 02:44:58 PM

Please remember to always post a link to your site when having issues with something on the front-end; I can't even begin to diagnose the cause of a problem if I can't see what's happening and inspect the code with Firebug.

The site is www.barnafikrause.com

see in the right side in "Resultados Online".

Thanks!
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: January 12, 2017, 01:50:11 PM

The first thing I would suggest is completely removing the plugin then downloading the latest version and re-installing it.  It is very likely that any issues you are having have been fixed in one of the updates since the time the theme you are using was released.

Another thing to try would be updating the framework with the latest version of the Vertex Upgrade Patch.  The easiest way to install the patch correctly is given below:




===============
To install the patch:

1. Download the Vertex Upgrade Patch.
2. Back up your site (just in case).
3. Copy the vertex/footer.php from the theme folder to somewhere safe (you'll be putting it back after patching).
4. Delete the vertex folder from the theme (nothing else, that is the only thing to delete).
5. Extract the zip file containing the patch, and upload it to the theme folder through FTP, choosing "overwrite" if/when prompted.
6. Copy the footer.php file (from step 3) back into the vertex folder of the theme.

That's it. 

Or, to put it a different way:
1. Back up vertex/footer.php. 
2. Delete the vertex folder, then upload the extracted patch to the theme folder. 
3. Put the footer.php file back into the vertex folder of the theme.
===============


 
Logged

Offline jpincheira
Free Member
Posts: 11
Posted on: January 15, 2017, 06:12:10 PM

I did that you said:

First I deleted the s5box plugin
Second, I upgraded to the last version of Vertex (4.1.0)
and finally i downloaded and activated the last version of the plugin s5Box.

Now it doesnt work the plugin at all, even not appear the s5box admin in the left menu of the admin wordpress =(

any idea?

please help =/
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: January 16, 2017, 03:30:43 PM

The newest version of the plugin no longer has a menu item for the configuration - instead, it creates an "S5 Box" widget, which can be placed in the "Debug" position to enable it and control the settings.  This way you can enable or disable S5 Box in different areas of the site where you don't need it, and even change the settings if you want things to act differently on different pages.
Logged

Offline jpincheira
Free Member
Posts: 11
Posted on: January 16, 2017, 10:58:45 PM

ahaha, I did not know that.

Now It works perfectly!!

Thank you very much!! Grin Grin
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: January 17, 2017, 01:37:04 PM

I'm glad I was able to help.

If you consider this solved, I'll go ahead and lock the thread.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.024 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.