Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline brand88
Free Member
Posts: 10
Posted on: January 12, 2017, 09:11:25 AM

Hello, I have been dealing with a frustrating problem for a long time now, a member of shape5 tried to help but could not. My problem is that the custom module breaks image links. Please help. 
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: January 12, 2017, 01:06:05 PM

Hello,

Could you explain a bit more, is this upon saving the module?
Logged

Offline brand88
Free Member
Posts: 10
Posted on: January 12, 2017, 03:27:12 PM

Yes. The images break on my custom module and also on some of the module positions. On google chrome i cannot see the images but on firefox it appears ok but when i refresh it changes. You still have my logins by the way.
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: January 13, 2017, 12:18:14 PM

Could you send logins again? I can't seem to find them, I might have deleted the PM you had sent.

Thanks,
Logged

Offline brand88
Free Member
Posts: 10
Posted on: January 16, 2017, 01:49:57 AM

The problem is now sorted thank you. The SEF was causing the problem with the image links so i changed the image url manually.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.028 seconds with 20 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.