Forum Support

 
Advanced Search


New Posts
FAQs for Wordpress
If you have a question about Wordpress products please read through a list of our most commonly asked questions here.
[1]

Offline NinaBeier
Free Member
Posts: 34
Posted on: February 28, 2017, 07:35:53 AM

Hello,

is ist possible to implement functions from other themes to the Zoka-Theme? For example the scroll graphs in the strategy planning of the theme "business line"?

Greetings, Nina
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: February 28, 2017, 01:04:11 PM

Almost all features used on the demos are included in the framework and should be available on any theme that is running the latest version of the framework (updating can be done by installing the Vertex Upgrade Patch).

Some of the demo content is created using custom HTML; the code for those custom items can be found on the "Tutorials ->  Custom Code Used For This Design" page of the relevant demo.
Logged

Offline NinaBeier
Free Member
Posts: 34
Posted on: March 02, 2017, 09:17:39 AM

Thank you for your answer.

I've updated the version of Vertex and also tried the code of theme used for the graphs, but it do not work http://dev.lasergravieren.info, middle bottom 2. Is this because of the class "progress bar"? Is there a posibility to add such a class to the other theme (like Zoka)?

Greetings,
Nina
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: March 02, 2017, 01:49:14 PM

Can you be more specific about what exactly you're trying to do?  I'm not sure if I understand what the issue is.  From what I can see on your site, it looks like something wasn't copied correctly, but I can't be sure without knowing what is expected to happen.
Logged

Offline NinaBeier
Free Member
Posts: 34
Posted on: March 03, 2017, 04:49:06 AM

I used the code from the Theme http://www.shape5.com/demo/index.php?wp/business-line, middle bottom 1. At this theme, there is a orange graph which is loading, when you are on the site the first time. I used the code at the site http://dev.lasergravieren.info/, position below body 1, but there are non graphs, only the text and numbers. Code used for this is:
Code:
<div class="progress_bar">Customer Service <strong>95%</strong>
<div class="progress_bar1">
<div class="progress_bar2" style="width:95%;" data-sr="enter left, over 1.5s, opacity 1, move 700px"></div>
</div></div>
<div class="progress_bar">Business Satisfaction <strong>75%</strong>
<div class="progress_bar1">
<div class="progress_bar2" style="width:75%;" data-sr="enter left, over 1.5s, opacity 1, move 700px, wait 0.2s"></div>
</div></div>
<div class="progress_bar">Overall Rating <strong>85%</strong>
<div class="progress_bar1">
<div class="progress_bar2" style="width:85%;" data-sr="enter left, over 1.5s, opacity 1, move 700px, wait 0.4s"></div>
</div></div>

At the business line theme, position below columns 1, there are 4 blu icons and numbers and they appear one by one. I used the same codes at the site http://dev.lasergravieren.info/, at the position below body 2. They also fly in one by one, but the style is completely different.
Code:
Code:
<div class="stats_row">
<div class="stats_row_title">
<h3>You can Trust Us. See What We Have Done</h3>
</div>
<div class="stats_1 stats_item" data-sr="move 16px scale up 20%, over 0.7s">
<span class="ion-coffee stats_icon"></span>
<span class="stats_number">1,079</span>
<span class="stats_text">Cups of Coffee</span>
</div>
<div class="stats_2 stats_item" data-sr="move 16px scale up 20%, over 0.7s, wait 0.2s">
<span class="ion-person stats_icon"></span>
<span class="stats_number">87</span>
<span class="stats_text">Clients Worked</span>
</div>
<div class="stats_3 stats_item" data-sr="move 16px scale up 20%, over 0.7s, wait 0.4s">
<span class="ion-monitor stats_icon"></span>
<span class="stats_number">352</span>
<span class="stats_text">Projects Done</span>
</div>
<div class="stats_4 stats_item" data-sr="move 16px scale up 20%, over 0.7s, wait 0.6s">
<span class="ion-android-time stats_icon"></span>
<span class="stats_number">2,314</span>
<span class="stats_text">Hours of Work</span>
</div>
<div style="clear:both;height:0px;"></div>
</div>

What are my defaults or isn't it possible to use the codes of the business line theme in the zoka theme? Sorry, my Homepage-/HTML-/and english skills are very, very bad.

Greetings, Nina
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: March 03, 2017, 01:18:12 PM

That specific feature was created for the release that it was used on.  If you inspect it with Firebug, you will be able to see where the CSS is located that controls it, and then you will be able to copy over the code that is needed.  Unfortunately, there is no easier way to do this.
Logged

Offline NinaBeier
Free Member
Posts: 34
Posted on: March 06, 2017, 05:03:01 AM

Great, thank you!
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.025 seconds with 22 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.