Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline sparksdr
Free Member
Posts: 17
Posted on: March 09, 2017, 05:51:01 PM

If I click the login button, the login box pops up fine.  Then if I click anywhere outside the login box on the page, the login box goes away, the page gets a grey tone over it and the page no longer works...it's dead....no menu drop downs, links don't work, etc.

I will PM the site URL and access info to MikeK, same as earlier tickets, since I have no other way to provide you guys with sensitive info.  thanks
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW

Hello,

I changed the mode from css to jquery in the backend. The two methods apply the background slightly different. It is working correctly on your site now.
Logged

Offline sparksdr
Free Member
Posts: 17

Thanks Mike.  I need to apply the change on my live site using this template so I need to know what you did in enough detail to replicate it there.  thanks
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW

Hello,

It's what I stated above. In the backend of the module there is a setting called "Powered By", just change that to Jquery instead of CSS.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.019 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.