Forum Support

 
Advanced Search


New Posts
FAQs for Wordpress
If you have a question about Wordpress products please read through a list of our most commonly asked questions here.
[1]

Offline lakisiason
Free Member
Posts: 52
Posted on: March 30, 2017, 11:57:54 PM

Hi,
the below code (custom 2  S5 Tabshow - Tab#1) does not play the video.
Also, the video does not played  in demo.
Can you tell me what makes the problem?





<span class="s5relaxingatmos">
<span class="highlightfont">Θεραπεία </span>


<span class="s5uppercase">Ανθοϊάματα</span>
</span>



<a rel="width:800,height:447" class="s5mb s5circlebutton" href="https://www.youtube.com/watch?v=DJUIgV7t8C0" id="youtube" title="relax"><span class="ion-android-arrow-dropright"></span>[/url]
<span class="s5spapreview s5uppercase">βίντεο</span>



Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: March 31, 2017, 02:53:13 PM

It looks like you're using the wrong URL format.  To embed a YouTube video, you need to use the http://youtube.com/v/DJUIgV7t8C0 format for the URL instead of what you have above.

UPDATE:

I've just been informed that yes, it is the URL format that is the problem, but it is no longer /v/, it is instead /embed/.

Details on how to do the embed correctly can be found here (Just scroll down to the "YouTube" section):

https://www.shape5.com/documentation/Vertex-Framework/Core-Features/Javascript-Effects
« Last Edit: March 31, 2017, 03:10:14 PM by Tristan Rineer »
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.025 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.