Forum Support

 
Advanced Search


New Posts
FAQs for Wordpress
If you have a question about Wordpress products please read through a list of our most commonly asked questions here.
[1]

Offline NinaBeier
Free Member
Posts: 34
Posted on: April 05, 2017, 08:40:38 AM

Hello Tristan,

I've implemented the s5 photoshowcase on this site: http://dev.lasergravieren.info/dienstleistungen/lasertexturierung/. There is small grey line between the images to seperate them from each other (the bar). When I scroll the page, the black lines are visible in the floating men?. How can I change this?

Greetings, Nina
Logged

Offline NinaBeier
Free Member
Posts: 34
Posted on: April 05, 2017, 09:02:24 AM

I changed the z-index of the #s5_photo_showcase_prev_line, #s5_photo_showcase_next_line from 2 to 1, now the problem is solved. I hope, that this solution causes no other problems??

Greetings, Nina
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: April 05, 2017, 11:17:08 AM

It shouldn't cause any issues, but if it does you can of course post here and we'll see what we can figure out.
Logged

Offline NinaBeier
Free Member
Posts: 34
Posted on: April 06, 2017, 08:20:35 AM

Just noticed, that the problem still exist using chrome as browser. How can I solve this? Mozilla and IE is correct.

Greetings, Nina
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: April 06, 2017, 11:09:19 AM

I'm not sure if I'm understanding the problem.  When I look at the page you linked above, I don't see any issues with the menu, even in Chrome.
Logged

Offline NinaBeier
Free Member
Posts: 34
Posted on: April 07, 2017, 02:16:31 AM

When I scroll the site in crome and the images in the photo showcase disappear behind the menu, the grey bars overlay the menu. I've made a foto, you can find it attached.

Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: April 07, 2017, 01:29:18 PM

I've checked in a couple different versions of Chrome, and that problem isn't happening for me.  I've forwarded this thread to one of the other developers to see if the issue is showing for him.  If so, I'll let you know what solution he figures out.
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: April 07, 2017, 01:55:20 PM

I've been told that you may need to try clearing the cache in your browser to make sure that the changes you made are actually showing for you. 

Nobody I've had look at the site is having the problem you showed.

If clearing the cache doesn't work, you can also try adding the following CSS:

Code:
#s5_photo_showcase_outer {
     z-index: 0;
}
Logged

Offline NinaBeier
Free Member
Posts: 34
Posted on: April 18, 2017, 04:05:23 AM

The cache was the problem, thank you very much. The problem is now solved.

Greetings, Nina
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: April 18, 2017, 10:47:10 AM

Excellent.  If there are no more questions related to this issue, I'll go ahead and lock the thread now.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.017 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.