Forum Support

Shape 5
October 20, 2021, 08:01:02 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: favicon changed after site migration  (Read 645 times)
lakisiason
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 52



« on: April 26, 2017, 03:35:54 PM »

Hi
I had changed the default favicon when testing the site in a subdirectory and it has displayed correct.
next I moved the site to root (same domain). Now displayed the default (s5) favicon (even though the icon is minet /public_html/wp-content/themes/s5_samba_spa/)

thanks
Logged
Tristan Rineer
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 3858

Gravatar


« Reply #1 on: April 27, 2017, 09:19:58 AM »

I would need to see the site to have any idea what might be happening.


Please remember to always post a link to your site when having issues with something on the front-end; I can't even begin to diagnose the cause of a problem if I can't see what's happening and inspect the code with Firebug.
Logged

Tristan Rineer
------------
Shape 5 Team



- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
lakisiason
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 52



« Reply #2 on: April 27, 2017, 02:46:37 PM »

here is the link
http://velonismos-reflexologia.gr/
Logged
Tristan Rineer
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 3858

Gravatar


« Reply #3 on: April 28, 2017, 11:21:16 AM »

The site you linked to is showing a custom favicon for me.  You may just need to update your browser cache.
Logged

Tristan Rineer
------------
Shape 5 Team



- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
lakisiason
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 52



« Reply #4 on: April 28, 2017, 02:39:10 PM »

Hi
I checked in mozilla and it is OK.
the chrome has some problem (even though I have clear cache it shows the s5 favicon)
I will check for chrome problem

thanks a lot
Logged
Tristan Rineer
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 3858

Gravatar


« Reply #5 on: May 01, 2017, 02:27:32 PM »

It shows your favicon in both Chrome and Firefox for me, so it's almost definitely a browser cache issue.

You can use [ctrl]+[shift]+[del] to get a "clear cache" tool in Chrome, which will let you force everything to clear.
Logged

Tristan Rineer
------------
Shape 5 Team



- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.