Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline reznickova
Free Member
Posts: 40
Posted on: May 04, 2017, 08:11:41 AM

I deleted the demo items and created my items in the upper main-menu, but the menu is lost and nothing is visible
Where is the top main-menu?
What should I do?

But search and logon does not work at the top. When the menu was lost, it stopped working
When there was a menu, it was possible to search and sign in. Not now.

The whole top part has some error, nothing goes wrong
« Last Edit: May 04, 2017, 10:07:12 AM by reznickova »
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: May 04, 2017, 11:39:17 AM

Hello,

If you created a new menu name you'll have to update which menu name is pulled in the Vertex > Layout > Menu area. We have it set to "main menu" so if you have some other name this is why the menu wouldn't be showing up.
Logged

Offline reznickova
Free Member
Posts: 40
Posted on: May 04, 2017, 04:53:12 PM

The menu is still the same name. I just changed the items.
But it is not even search and log in with it before

The logo that was previously there was lost
« Last Edit: May 04, 2017, 05:29:23 PM by reznickova »
Logged

Offline reznickova
Free Member
Posts: 40
Posted on: May 04, 2017, 06:22:21 PM

So I came to the problem. I also deleted the logo entry. When I return the logo from the trash, the menu is displayed.
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: May 05, 2017, 11:24:13 AM

Oh ok yes the logo is required for this design as without it will cause header issues.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.02 seconds with 20 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.