Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline miactive
Free Member
Posts: 30
Posted on: May 04, 2017, 09:22:04 AM

I signed up mainly to use this template, and need to know if you are going to be updating it.
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: May 04, 2017, 11:55:08 AM

Hello,

The template should be on the latest version of Vertex version 4.1 and as for Joomla yes it works with Joomla 3.7. The Site Shaper is on an older version but all you need to do is go to components > Joomla update and click the install update button and it'll update the site to Joomla 3.7. We don't update Joomla versions for the Site Shapers as new versions are constantly coming out and to update its just a one button click to do so. We do make sure the templates themselves work on the latest versions and there are no issues with our Vertex framework.
Logged

Offline ainge
Free Member
Posts: 18
Posted on: May 17, 2017, 10:59:21 AM

Hi, I tried updating to Joomla 3.7.1 with General Contractor as default template. The menu is not showing properly now. I don't want to update the live site until I fix this on the localhost. Help please?
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: May 17, 2017, 12:16:19 PM

Hello,

Did you install the latest Vertex patch? This needs to be installed and your template updated in order for it to work with Joomla 3.7
Logged

Offline ainge
Free Member
Posts: 18
Posted on: May 17, 2017, 12:36:06 PM

I found the Vertex patch, unzipped the files, copied to the root folder of General Contractor. The whole website is not showing. It says Template XML file not found. Help please?
« Last Edit: May 17, 2017, 01:31:01 PM by ainge »
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: May 18, 2017, 11:37:19 AM

If you can PM me FTP and Joomla login details I can take a look at this for you.
Logged

Offline baeprod
Free Member
Posts: 33
Posted on: January 25, 2018, 11:55:30 AM

I am having the same exact problem with this template.

I had installed the SiteShaper version, updated the Vertex via FTP (even tried the Shape5 Vertex Updater) and the template still doesn't work correctly ... showing that it still using Vertex 4.1.

What did you end up doing to resolve this issue?

Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: January 25, 2018, 12:00:55 PM

If you give me Joomla login details to your site (just PM me them). I can get this updated for you.
Logged

Offline baeprod
Free Member
Posts: 33
Posted on: January 25, 2018, 12:17:56 PM

I just resolved the matter by writing over the entire SiteShaper template version with the current version of General Contractor.

I was able to update to Vertex 4.2 via FTP ... and the Shape5 Vertex Framework Updater also shows that it was updated (which was not the case before).

Peace.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.029 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.