Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline omdc2014
Free Member
Posts: 23
Posted on: May 10, 2017, 05:40:14 PM

Good evening

Since yesterday I can not save content in the sites (everything is blank) and when I access the template gives this error


? Error: 0 Using $this When not in object context ?

Algu?m me consegue explicar o que se passa?

Thank you
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: May 11, 2017, 07:49:09 AM

Hello,

If you are having problems saving content on your site the template does not control that. Content is entirely handled by Joomla itself. For the template admin problem I would suggest making sure you are running the latest version of Vertex:

https://www.shape5.com/documentation/Vertex-Framework/Joomla-Specific/How-To-Patch-Vertex-In-Joomla-and-Changelog
Logged

Offline omdc2014
Free Member
Posts: 23
Posted on: May 11, 2017, 09:05:04 AM

Thanks for the answer.

The problem of templates is solved with the new version of vertex.

As for content, I do not know what to do. I am finishing version 3.7.0

When I update a content, I save it and everything goes blank and not saved.

Thank You
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: May 11, 2017, 07:04:03 PM

Hello,

I would suggest posting on joomla.org's forum boards as that would be an issue with the CMS itself.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.023 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.