Forum Support

Shape 5
January 24, 2022, 05:47:33 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Posts look good in edit but a mess when previewed or published  (Read 757 times)
Lukey
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 70



« on: May 31, 2017, 08:35:23 AM »

Good Afternoon,

I get this same problem with the Rising Hope theme so wondered if they're related. As per the attached capture the post looks fine when drafting and editing but if I preview or publish it the appearance is vastly different.
Unless I go in and HTML my face off with <p> and
 everywhere this is going to be really unpopular for my client who wants the freedom to edit as and when needed.

Please advise.

In the meantime I'm going to attempt the vertex upgrade in case that has anything to do with it.

Thanks

Luke
Logged
Tristan Rineer
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 3858

Gravatar


« Reply #1 on: May 31, 2017, 09:12:23 AM »

You'll want to check the "General" tab of the theme options and change the "RAW HTML mode" setting. 
Logged

Tristan Rineer
------------
Shape 5 Team



- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Lukey
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 70



« Reply #2 on: May 31, 2017, 10:08:17 AM »

You'll want to check the "General" tab of the theme options and change the "RAW HTML mode" setting. 

Ok, have set from YES to NO and saved.

I didnt do the upgrade and one thing I noticed after my previous post is that my 3 pages I made don't show when previewing. I get the message of


Not Found

The requested URL /advanced-small-animal-medicine-courses was not found on this server.

Any ideas? I'll create a new page now I've changed that RAW HTML slider.
Logged
Tristan Rineer
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 3858

Gravatar


« Reply #3 on: May 31, 2017, 11:19:15 AM »

If pages aren't loading, it's most likely that you need to refresh the .htaccess file that allows the permalinks to work correctly.  If you go to the "Settings -> Permalinks" page of WP admin, and click the "Save" button, that should do what you need.
Logged

Tristan Rineer
------------
Shape 5 Team



- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Lukey
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 70



« Reply #4 on: May 31, 2017, 02:22:40 PM »

If pages aren't loading, it's most likely that you need to refresh the .htaccess file that allows the permalinks to work correctly.  If you go to the "Settings -> Permalinks" page of WP admin, and click the "Save" button, that should do what you need.

Yup, spot on. Good to know.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.