Forum Support

Shape 5
August 03, 2021, 11:48:59 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: FRONT PAGE IMAGE DISAPPEAR WHEN SET BROWSER ZOOM TO 100%  (Read 876 times)
arielotano
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 6



« on: May 31, 2017, 08:53:12 AM »

Hello,

I am having trouble with the Fresh Bristo template. When i set the browser zoom to 100% the image on the front page disappear but when i set it to 90% works fine. How can i solve that?
Logged
jonahh
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 23789



WWW
« Reply #1 on: May 31, 2017, 11:51:23 AM »

Hello,

Which image and does it happen on our demo too? I zoomed in a bunch and don't see any images that disappear.
Logged

Jonah Hall
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
arielotano
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 6



« Reply #2 on: May 31, 2017, 03:08:07 PM »

It does not happens with the Demo. I replace the stock image with the image of my own with the same parameters of the stock image. i don't know if this has something to do with the responsive feature. I say that because i try to simulate a web browser of a phone on my PC and the same thing happens.

As you can see in the images, one is showing the image in 90% and in the other one the image does not shows in 100%.
Logged
jonahh
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 23789



WWW
« Reply #3 on: June 01, 2017, 12:05:50 PM »

Hmm yeah I'm not sure without taking a first hand look. Once you get it up on a live server I can check it out for you. Right now I'm not sure what could cause this especially since the demo works fine for you.
Logged

Jonah Hall
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
arielotano
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 6



« Reply #4 on: June 01, 2017, 12:14:23 PM »

Hello, i just put the website online. www.flordesal.com.do

Please look at it and try to zoom your browser to 100% and then to 90%. Please let me know how can i solve this because its making me crazy.

I also see that when i do a zoom in beyond 100% the image disappears, but when i do a zoom out below 90% everything works fine.
« Last Edit: June 01, 2017, 12:50:09 PM by arielotano » Logged
jonahh
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 23789



WWW
« Reply #5 on: June 02, 2017, 11:39:55 AM »

I just took a look and the image never shows up for me. Make sure you have at least 2 images (or 2 slides each with text and an image) in the Image and content fader module. If you just have 1 it won't work properly.
Logged

Jonah Hall
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
arielotano
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 6



« Reply #6 on: June 02, 2017, 12:12:48 PM »

It works like a charm. Thanks for your help. Grin
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.