Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline mbaustin51
Free Member
Posts: 29
Posted on: June 28, 2017, 11:56:07 AM

Hello support. I've come across an issue and it's driving me mad.  Right now using the Business Pro template my site works fine but I can't access the backend template editor. I know it's because I need to upgrade vertex from 4 to 4.1. When I upgrade, the backend works fine but the front then gives me an error, Template XML file not found.

Any suggestions on how to make this work again?
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: June 29, 2017, 07:45:18 AM

Hello,

There is nothing in the Vertex update that will involve the template's xml file. Please be sure you uploading the files via ftp exactly as shown in the tutorial here:

https://www.shape5.com/documentation/Vertex-Framework/Joomla-Specific/How-To-Patch-Vertex-In-Joomla-and-Changelog
Logged

Offline mbaustin51
Free Member
Posts: 29
Posted on: June 29, 2017, 07:17:27 PM

Thank you for that reply.  Based on other replies you've given to other people in various forums, I've double and triple checked to make sure i"m doing this right.  I have roughly 15 sites with different shape5 templates and all of them upgraded just fine using the method in the link you provided.  This one site however, does not work.  Any other suggestions?
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: June 30, 2017, 09:26:57 AM

Hello,

If you can revert your site back to the backup before the update and then private message me super admin access and ftp access I can perform the update for you.
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: July 10, 2017, 08:55:09 AM

Hello,

I was able to get into your ftp and patched the site with no issues. Your site is now running 4.1.0.
Logged

Offline mbaustin51
Free Member
Posts: 29
Posted on: July 10, 2017, 09:00:34 AM

Thank you !!!

How did you patch the site?  What was different than following the directions from the previous link you sent to patch?
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: July 10, 2017, 12:41:29 PM

Hello,

I patched it exactly as explained in the tutorial. I extracted the files locally, and uploaded them via ftp your site over-writing the existing files. That is all that is needed.
Logged

Offline mbaustin51
Free Member
Posts: 29
Posted on: July 10, 2017, 01:51:03 PM

That's exactly what I did, oh well. So strange. Thanks again
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.023 seconds with 22 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.