Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline enRigo
Free Member
Posts: 21
Posted on: September 26, 2017, 07:31:58 AM

Hello,

I guess the S5 Masonry-Plugin works not with Joomla 3.8.
I has installed the last Version 2.9.1 and also the latest Vertex Framework 4.2.0.

If you coose a link above the pictures doesn't change.

Many thanks and regards.
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: September 26, 2017, 10:27:09 AM

Hello,

Can you post a URL where this occurs? We have been tested with 3.8 and 4.2 without any issues.
Logged

Offline enRigo
Free Member
Posts: 21
Posted on: September 27, 2017, 01:17:11 PM

Hello Jonahh,

for example at the lower section of this page.

Regards
« Last Edit: November 05, 2017, 07:09:42 AM by enRigo »
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: September 28, 2017, 10:36:59 AM

Thanks I see the issue, strange no JavaScript errors are showing. Does it act any different when try publishing it to the homepage?
Logged

Offline enRigo
Free Member
Posts: 21
Posted on: October 01, 2017, 07:12:11 AM

Yes it is different.
If I activate this module on the Homepage, then it works normally. Shocked

Have you an idea, how I can solve this problem? Huh

btw:
Until Joomla 3.7.0 the Masonry-module worked in the old version perfectly, the first problems I had with the old plugin-version with an update to Joomla 3.7.3.
For Joomla-Update 3.8, I have installed the latest Vertex-Update to 4.2 and the Plugin-Update to Version 2.9.1 whit this effects described above.

Many thanks for your help.
« Last Edit: October 01, 2017, 07:27:31 AM by enRigo »
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: October 02, 2017, 11:08:09 AM

Ok so originally it worked on the sub pages but now it doesn't with things updated to latest versions (Vertex and Joomla)?
Logged

Offline enRigo
Free Member
Posts: 21
Posted on: October 02, 2017, 02:05:04 PM

Ok so originally it worked on the sub pages but now it doesn't with things updated to latest versions (Vertex and Joomla)?

Yes! Cry
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: October 03, 2017, 11:47:01 AM

Ok I can replicate the issue. I hope to have a solution soon. If you don't hear back within a week please follow up here and ping me.

Thanks
Logged

Offline enRigo
Free Member
Posts: 21
Posted on: October 10, 2017, 01:19:13 PM

Ping ;-)
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: October 11, 2017, 12:37:23 PM

Thanks. Our developer is looking at this right now as we were unable to determine the issue. Hope to hear back from him soon!
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: October 17, 2017, 11:33:56 AM

Ok this is now fixed. Please install a fresh download of the module or just grab a download and overwrite the masonry module files via FTP.
Logged

Offline enRigo
Free Member
Posts: 21
Posted on: October 22, 2017, 01:36:12 PM

Hello Jonahh,

sorry for the late response I was one week away.

Today I have updated this module to the new Version 2.9.2 but it does'nt work correctly yet.
Now if I choose a link above, I get only a blank white site with continuing loading. You can see it on the linked page in the post of 9-27.

Hope for an another feedback of you.  Cheesy

Thanks and regards



Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: October 23, 2017, 10:49:42 AM

If you can PM me FTP and Joomla login details I can take a look at this for you.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.029 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.