Forum Support

Shape 5
April 18, 2021, 06:59:38 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Icons gone after front-end edit  (Read 756 times)
jydog
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 7



« on: October 26, 2017, 12:26:45 PM »

My icons from the box are gone after front end text edit in source code. Copied in original code on module and it will not return.  Please advise.
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #1 on: October 27, 2017, 07:27:16 AM »

Hello,

Please post a url. Also, make sure you have Ion Icons enabled under the General tab in the template configuration.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
jydog
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 7



« Reply #2 on: October 27, 2017, 07:47:26 AM »

Lakeshousing.com

I will message you a username and password
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #3 on: October 30, 2017, 08:16:49 AM »

Hello,

You need to force a www. prefix on your site and then the icons will show. These kinds of icons are very specific and require the www. prefix to work properly. That's a setting your host can setup on your site. Having the www. is a good practice for uniformity as well.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
jydog
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 7



« Reply #4 on: October 31, 2017, 08:08:20 AM »

Worked with host to modify my host to force www. Page still doesn't come up with icons. Also doesn't come up with icons when I manually type in www.lakeshousing.com. Please advise. Thanks.
Logged
jydog
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 7



« Reply #5 on: October 31, 2017, 10:14:43 AM »

If it is any further clue only the lower text is a link within the box. In the demo there was a much larger area not all covered by text that was linked.
Logged
jydog
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 7



« Reply #6 on: October 31, 2017, 12:31:28 PM »

Nevermind I figured it out.
« Last Edit: October 31, 2017, 12:51:42 PM by jydog » Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.