Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline mct2002
Free Member
Posts: 76
Posted on: November 21, 2017, 04:56:29 PM

I am trying to add classes to some of the text on my site, but am unable to get it to show in the frontend of the site.

Code:
<div class="blue_box">.....</div>

I have tried using divs and spans, and I have reinstalled the template, but I can't get the classes to show.  If you visit the page http://new.custominternet.biz/about-us/personnel-qualifications, the first section (Steve Strom, Owner/CTO) has the class "blue_box" applied, but it only shows on the backend in the editor.  Not on the frontend.
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: November 22, 2017, 08:22:34 AM

Hello,

Your blue_box class is applying, see attached. However, the css isn't applying. You have some kind of cache or compressor enabled on your site so I can't see what css is applying. Please disable that so I can debug the code, those kinds of tools should not be used during development.
« Last Edit: November 22, 2017, 08:24:34 AM by mikek »
Logged

Offline mct2002
Free Member
Posts: 76
Posted on: November 22, 2017, 09:34:08 AM

Thank you for taking a look at this.  I ended up changing templates (for an unrelated reason) and the boxes are showing up fine.  I also discovered that I had a CSS & JS Compressor on that I had forgotten about.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.02 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.